Спечелете 10 плажни хавлии Mentina

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Simona Borisova
Mariq M Vasileva
Тонка Колева
Tanya Ilieva
Zlatomira M Hranova
@111rusevi
@mimizh9085
@dimitrova4378
@milanavlahova
@baklavi4ka

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Кое е твоето мото? Това, което те кара да продължаваш? Всеки ден. 

При нас винаги е лято, включи се в играта ни до 7 септември и спечели плажна хавлия Mentina.

Лесно е:
👉 Последвай страницата на Захарни заводи
💬 Коментирай с любимата си фраза или цитат (не е важно от кого е, а колко истински я усещаш)
😎 Сподели този пост в стори и ни отбележи

За да участва в играта, всеки участник трябва да коментира под съответния пост, като в  коментара си сподели любим свой цитат / фраза и последва профила в Инстаграм или да хареса  страницата във Фейсбук на Захарни заводи.

Участниците могат да коментират неограничен брой пъти. Колкото повече коментари, толкова  повече шанс да бъде спечелена награда. Всеки участник може да спечели само една награда.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 06.09.2023 г.), чрез жребий на случаен  принцип сред всички участници, отговарящи на настоящите Общи условия, ще бъдат изтеглени  имената на общо десет участници (петима за Facebook и петима за Instagram), които ще спечелят  награди.

Наградите са: Общо 10 (десет) плажни хавлии Mentina.

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Захарни заводи във Facebook и в Instagram на 07.09.2023 г. В случай че се наложи наградата да бъде предадена на  резервен участник, профилното му име ще бъде публикувано на официалната страница на  Организатора в съответната социална мрежа и ще бъде отбелязан.  

За да получи наградата си, печелившият участник трябва да изпрати на лично съобщение на  официалния профил на Организатора в съответната социална медия: трите си имена, адрес за  доставка на наградата на територията на България и телефон за връзка, в срок до 11.09.2023г. В  случай че спечелилият участник не предостави на Организатора своите данни в срока по предходното изречение, печелившият губи правото си да получи награда и същата ще бъде  предоставена на резервен печеливш съгласно предвиденото в настоящите Правила.
Личните данни на участниците ще бъдат използвани само и единствено с цел: провеждане и  администриране на играта и доставка на наградата с куриер на адрес на територията на България.  Личните данни на печелившите участници ще бъдат третирани като конфиденциална информация  съгласно действащата нормативна уредба по отношение защитата на личните данни.

Наградата ще бъде доставена безплатно до печелившия участник на посочения от него адрес  на територията на България, чрез куриер, до 10 работни дни от предоставяне на данните за  доставка по т.10 по-горе. 

Краен срок - 6 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара