Спечелете 3 дамски чанти Pierre Cardin

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Гергана Янева
Биляна Дончева
Росица Екова

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

Осмели се да бъдеш НЕОТРАЗИМА! 

Есента чука на вратата, а с нея идва време и за подновяване на гардероба. 🥰 Чантата е задължителен аксесоар за всяка дама. ❗️ 

Участвай и спечели една от три страхотни дамски чанти Pierre Cardin. 👜

Много е лесно! Качи в коментар снимка, която сам/а си направил/а на своя любим продукт от марката Pierre Cardin Cosmetics. 💄 Ако все още нямаш такъв, можеш да го откриеш в избрани обекти на Лили Дрогериe 💙💛

Трима от вас ще спечелят на случаен принцип една от чантите Pierre Cardin 🎁

Наградите, които могат да спечелят са:
Три (3) дамски чанти Pierre Cardin.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:
Качил/а е снимка, която сам/а е направил/а на любим козметичен  продукт от марката Pierre Cardin Cosmetics. Снимката може да бъде в обект на Лили Дрогерие или в друга обстановка. Играта не е обвързана с покупка.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени до 07.10.2023 до 18:00 часа на фейсбук страницата на Партньора. В 7-дневен срок от обявяване имената на печелившите участници на фейсбук страницата на Партньора, представител на Партньора ще се свърже с всеки един от тях, за да получи данни за доставка с куриер на Спиди.

Наградите ще бъдат предоставени от Организатора на Промоцията/Играта с куриер на Спиди, в посочен от победителя офис на куриера или личен адрес в срок до 10 дни от датата на посочване на метод на доставка. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, предварително посочено от печелившия.

В случай, че в 7 (седем) дни от публикуване на имената на печелившите участници, Партньорът не успее да се свърже с някой от печелившите, то съответното лице губи правата си върху спечелената награда.

Краен срок - 15 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара