Спечелете пътуване до Лондон, билети за мач, ваучери и още награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 октомври 2023

Как се участва:

Чрез поръчка за поне 10 лв. от Takeaway и завъртане на колело.

Пълни правила:

Кампанията, която се състои от състезание за „незабавна печалба“, е включена в Takeaway.com в България.

    Кампанията се състои от два елемента:
        Незабавна печалба („Поръчай. Играй. Спечели.“), за която участникът е поканен да играе и има връзка към специална целева страница, където да завърти колело. Участникът ще получи незабавно съобщение, което го/я уведомява дали е спечелил/а награда или не.

        В случай, че клиентът е нов, се предлага гарантирана награда - в зависимост от наличността (вж. клауза 6). Определението за нов клиент е клиент, който никога не е правил поръчка или не е правил поръчка от 2 години или повече.

    За да участва в Кампанията, Участникът трябва:
        да направи успешна и завършена поръчка чрез Платформата с минимална поръчка на стойност от 10 лв. по време на Периода на Кампанията;
        да се абонира за получаване на свързани с Кампанията и други маркетингови имейли от Организатора;
        да кликне върху връзката в имейла за участие или насоченото известие, за да отиде на предназначената целева страница;
        да отметне Общите условия и декларацията за защита на личните данни на целевата страница и да завърти колелото.

    Участниците, които са изпълнили всички условия, посочени в Клауза 2.в, могат да спечелят една от наградите, посочени по-долу в Клауза 6.

    Участниците могат да участват в Кампанията най-много два пъти за всеки 24-часов период.

Участници

    Трябва да сте с постоянен адрес в България, за да участвате.
    Съгласно Клауза 3 всеки може да участва в Кампанията, с изключение на (членове на семейството) служители на JET, компании от групата на JET и трети страни, ангажирани от JET за провеждането на тази Кампания.
    За участие в Кампанията се изисква минимална възраст от 18 години.

    Лицата, спечелили награда, ще бъдат обявени веднага след завъртане на колелото на страницата на играта.

    Когато предоставената награда включва пътуване, настаняване и билети за конкретно събитие, след крайната дата на кампанията - 26 октомври 2023 г., нашата агенция за издаване на билети ATPI ще започне да информира относно предоставянето на билетите.

    Лицата, спечелили награда, ще получат окончателно потвърждение на предоставените билети най-късно 7 дни преди провеждане на събитието.

    Предоставените награди за „Поръчай. Играй. Спечели.“ са:

        Едно VIP преживяване за Финали на Шампионската лига на УЕФА® (Преживяване Centre Circle Carrier) за двама (2) души („VIP преживяване“)
            Предоставеното VIP преживяване е за едно лице, спечелило награда, и включва:
                Полети до Лондон за 2 души; и
                Настаняване в Лондон за 2 души за 4 нощувки; и
                Билети без настаняване за 2-ма души за Шампионска лига на УЕФА® 2024 г. в Лондон на 1 юни 2024 г.
                Преживяване Centre Circle Carrier за 2 души, където лицата, спечелили награда, ще имат възможност да присъстват на играта и на терена, развявайки емблематичния флаг на централния кръг за церемонията по откриването
            Приблизителната стойност на общата награда ще бъде 2 500 евро.

        Билети за футболен мач
            Предоставените билети са: 10 билети за двама (общо 20 билета) за мач от груповата фаза на Шампионска лига на УЕФА® (Ден на мача 4: 7/8 ноември 2023 г.; Ден на мача 5: 28/29 ноември 2023 г.; Ден на мача 6: 12/13 декември 2023 г.). Стойност: 100 евро макс. стойност („Билети за мача“).
            Мачът ще се проведе в държавата на пребиваване на лицето, спечелило награда. Не са включени пътувания или настаняване.
            Билетите за мача са непрехвърлими и необменими. Няма да се предоставя парична стойност, ако лицето, спечелило награда, не може да присъства на посочените дати. Организаторът няма да носи отговорност за разходи, възникнали за повторно резервиране.
            Ако не се предлагат мачове в страната, ние ще предложим билети за мач извън страната. В този случай пътуването ще бъде покрито и Организаторът ще предложи подходящи опции за пътуване. Организаторът не носи отговорност, ако лицето, спечелило награда, не може да се възползва от предложеното пътуване по каквато и да е причина.

        Друго
            Ваучер JET 10 лв. x 4,686
            Ваучер JET 10 лв. x 1,406 (само за нови клиенти)
            Точки за лоялност x 2,678
            5 лв. за Aladin Foods x 2.600
            Бутилка за вода на УЕФА x 50
            15% отстъпка за онлайн магазина за клубните първенства на УЕФА x 4.000

    Когато Наградата, предоставена за „Поръчай. Играй. Спечели.“, представлява Билети за мач, могат да се прилагат също и следните условия:
        Пътуване и/или настаняване не са включени, освен ако не е посочено изрично в имейла за потвърждение на наградата, изпратен от нашия партньор за билети ATPI.
        Може да бъде покрито само пътуване за игри извън страната, като в този случай Организаторът ще предложи подходящи опции за пътуване. Организаторът не носи отговорност, ако лицето, спечелило награда, не може да се възползва от предложеното пътуване по каквато и да е причина. Ако е посочено изрично в имейла за потвърждение на наградата, изпратен от нашия партньор за билети ATPI, билетите ще включват двупосочно пътуване от държавата, в която се намира лицето, спечелило награда, до града, където се провежда мачът. Плюс 1 нощувка за 2 души в хотел с 3 или 4 звезди.
        JET не поема отговорност за разходи, свързани с награди, които не са включени конкретно и изрично в тази награда, включително, без ограничение, храна, лични разходи, застраховка и пътни разходи.
        лицето, спечелило Билети за мач:
            трябва да може да пътува през периодите, включващи съответната дата на събитието;
            ще носи отговорност за всички свои (и на всеки спътник) уреждания за пътуване (включително всички приложими застраховки);
            ще носи отговорност също за осигуряване на всички уреждания за пътуване, които прави във връзка с Билетите, както и спазването на всички приложими местни и национални правителствени закони, регулаторни изисквания и насоки; и
            нашия партньор по издаване на билети ATPI ще се свърже с него/нея, за да предостави повече подробности (включително необходимите лични данни) и определени удостоверявания за получаване на Билетите.
            Наградите не могат да се обменят срещу пари в брой, кредит или други стоки или услуги. В случай на отказ от наградата, тя ще остане собственост на JET.

        На лицата, спечелили награда, е строго забранено да продават наградата си на друго лице.
        С участието си в Кампанията, Участникът потвърждава и се съгласява, че броят на наличните билети за Кампанията зависи от броя на билетите, предоставени от УЕФА на JET. JET може да промени едностранно по своя преценка броя на билетите, които ще бъдат предоставени по или във връзка с Кампанията, ако УЕФА реши да промени броя на билетите, които ще бъдат предоставени. JET не носи отговорност за загуби, разходи или щети, произтичащи от или свързани с такова изменение.

        Наградите са лични и непрехвърлими.
        Всички ваучери са предмет на общите условия за ползване, които ще бъдат посочени в евентуалния имейл, потвърждаващ получаването на награда. Ваучерите JET не могат да се връщат или обменят за други ваучери и не могат да се комбинират с други ваучери от какъвто и да е тип. При осребряване на ваучера се прилагат условията за ваучера и общите условия на JET. Ако лицето, спечелило в Кампанията, използва ваучер на уебсайта(овте) на трети страни, той/тя сключва споразумение със съответната трета страна. За такова споразумение могат да се прилагат Общите условия на третата страна. JET не носи отговорност за неспазване на такова споразумение от съответната трета страна.

    Когато Наградата, предоставена за „Поръчай. Играй. Спечели.“, представлява 2 билета за VIP преживяване, може да се прилагат също и следните условия:
        Лицето, спечелило наградата, и гостът притежават валиден паспорт за цялата продължителност на събитието, включително 1 юни 2024 г.
        JET не поема отговорност за разходи, свързани с награди, които не са включени специално и изрично в тази награда, включително, но не само, храна, лични разходи, застраховка и допълнителни пътни разходи.
        Лицето, спечелило VIP преживяване, трябва:
            Да може да пътува по време на периодите, включващи съответната дата на събитието: 28 май и заминаване: Неделя 2 юни
            Да може да пътува до и от официалната репетиция (задължително) на 30 май (JET ще организира това пътуване)
            Да присъства на стадиона преди започване на мача на УЕФА на 1 юни 2024 г. (JET ще организира това пътуване)
            да носи отговорност за осигуряване на всички договорености за пътуване, които прави във връзка с билетите, да спазва всички приложими местни и национални правителствени закони, регулаторни изисквания и насоки; и
            да бъде на разположение за връзка с нашия партньор Fuse, за да предостави повече подробности (включително необходимите лични данни) и определени удостоверявания за получаване на билетите
        Преживяването трябва да отговаря на правилата и условията на съответния(те) доставчик(ци) на услуги, включени в наградата. Например, доставчици на хотели или други места за настаняване, организатори на събития и правила и политики за събития, по-специално условията за билети на УЕФА и политиките на стадиона, налични тук: https://support.tickets-uclfinal.uefa.com/hc/en-us.
        Наградите не могат да се обменят срещу пари в брой, кредит или други стоки или услуги. В случай на отказ от наградата и/или ако наградата не може да бъде приета, наградата ще остане собственост на JET.
        Билетите се предоставят за предварително определен мач; лицето, спечелило награда, няма право да избере мача, който желае да посети.
        На лицето, спечелило награда, е строго забранено да продава наградата си на друго лице.
        Лицето, спечелило награда, и неговият гост нямат право да заснемат каквато и да е форма на съдържание с какъвто и да е тип устройство,
        С участието си в Кампанията, Участникът потвърждава и се съгласява, че броят на наличните билети за Кампанията зависи от броя на билетите, предоставени от УЕФА на JET. JET може да промени едностранно по своя преценка броя на билетите за Шампионска лига на УЕФА®, които ще бъдат предоставени съгласно или във връзка с Кампанията, ако УЕФА реши да промени броя на билетите, които ще бъдат предоставени. JET не носи отговорност за загуби, разходи или щети, произтичащи от или свързани с такова изменение.
        Наградите са лични и непрехвърлими.

    След завъртане на колелото в съответствие с Клауза 2, Участникът ще получи незабавно изскачащо съобщение, показващо дали е спечелена награда. В рамките на 48 часа лицата, спечелили награда, ще получат имейл с повече информация и следващите стъпки, за да получат своята награда.

    Лицата, спечелили Билети за мач или VIP преживяване, ще получат имейл за потвърждение на наградата от JET в рамките на 48 часа. В този имейл от лицата, спечелили награда, ще бъде поискано да потвърдят интереса си да получат предоставената награда или, ако не се интересуват от Билети за мач или от VIP преживяване - интереса си да получат ваучер за компенсация на стойност 25 лв. В първата опция лицата, спечелили награда, ще бъдат помолени също да посочат пълното си име и имейл адреса, на който желаят да получат Билетите. Лицата, спечелили награда, ще имат 48 часа след получаване на този имейл, за да изпратят своя отговор.

    След получаване на отговора на лицето, спечелило награда, нашият партньор за билети ATPI ще изпрати друг имейл с Билетите и с всички необходими подробности и информация.
    Ако лицето, спечелило награда, не отговори или не предостави адекватно всички изисквани данни и гаранции в рамките на 48 часа от уведомяването съгласно Клауза 7.б, билетите ще бъдат добавени обратно в наградния фонд.
    Лицата, спечелили награда в Кампанията, гарантират, че личната информация, предоставена на JET и партньора за билети, е правилна, достоверна и пълна.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара