Спечелете ваучери за Sport Vision за 90, 50 и 30 лв. от лепила Moment

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт MOMENT и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Как да участвам?

    Купи продукт/и с марка MOMENT независимо от стойността им и запази касовите бележки.
    Регистрирай касовите бележки, като въведеш номер и качиш снимка на касовата бележка на www.promomoment.bg

    При регистриране на касови бележки може да спечелиш ваучер на стойност 30лв., 50 лв. или 90 лв. за верига магазини Sport Vision, който може да бъде използван в техните физически или онлайн магазини.

Всеки участник в случай, че спечели награда се задължава да пази касовите бележки до края на кампанията и да ги предостави при нужда в оригинал за валидация на представител агенцията. След удостоверяването, че оригиналната касовата бележка е валидна и са спазени всички условия за предоставяне на награда, същата ще бъде върната на спечелилия участник.

Участниците могат да се включат в кампанията с регистриране на касови бележки, издадени след направена покупка във физически магазин или електронен магазин. Участниците могат да се включат в кампанията и с регистриране на фактури в оригинал или копие. Всички точки в Официалните правила на кампанията, в които се споменава касова бележка, важат и за участие с фактури.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Кампанията „Moment Лепнат за спорта” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Moment и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

Наградите по кампанията са:

    150 броя електронен ваучер за 30лв.с ДДС от верига магазини Sport Vision ;
    70 броя електронен ваучер за 50 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision ;
    30 броя електронен ваучер за 90 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision .

Ваучерът може да се използва, както във физическите магазини, така и в онлайн магазина на Sport Vision /www.sportvision.bg/magazin/ и важи за стоки на редовна или промоционална цена. При покупка може да се прилага само един електронен ваучер.

Получаването на наградата се извърша единствено на предоставения email адрес при регистрацията.  Електронният ваучер се предоставя под формата уникален код, получен на предоставения електронен (имейл) адрес от Участника.

Участващи продукти в играта са всички продукти с марка Moment, независимо от тяхната стойност.

Номер на касовия бон от покупка на продукт с марка Moment  трябва да бъдат предоставени при участие.

Един касов бон може да бъде регистриран само един път и чрез само един електронен (имейл) адрес, независимо от броя на закупените продукти Moment.

Всеки потребител може да участва с неограничен брой регистрации на касови бележки, в случай че всеки отделен касов бон не е регистриран до момента и отговаря на тези Официалните правила на Промоцията.

Всеки регистриран e-mail адрес има право да спечели до 3 броя награди.

В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: info@promomoment.bg, или на телефон: +359 889 75 33 22

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара