Спечелете преносима прахосмукачка Gorenje MVC72HGA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 август 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Търсите прахосмукачка, която да ви следва навсякъде? 👉 Почистването на всяко кътче от дома, на песъчинките в колата и праха в офиса става лесно и ефективно благодарение на преносимата прахосмукачка Gorenje.

Къде бихте използвали най-много нашата универсална преносима прахосмукачка? 🤩 А кой ваш приятел би се възползвал от нея?

👇 Отговорете ни в коментар и ще зарадваме един от последователите ни с такава! 

Наградата в Играта е 1 брой преносима прахосмукачка Gorenje MVC72HGA. Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип със специален софтуер за целта - 1 титуляр и 1 резерва.  Организаторът ще се свърже с резервата в случай на дисквалифициране на титуляр по силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившият участник трябва да попълни своите данни в специално създадена форма, която ще бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившият участник следва да попълни данните си за доставка, които включват: две имена на получателя, телефон за връзка, имейл адрес и адрес за доставка. Данните (имената на получателя, телефон за връзка, имейл адрес ) се използват за целта на доставката.

Срокът за изпращане на наградите е до 20 работни дни след получаване на данните на всички печеливши.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара