Спечелете iPhone 14 Pro Max, смарт часовници, безжични слушалки и смарт гривни

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез изтегляне на приложение и попълване на анкета.

Пълни правила:

Digital Scouts 2023

Знаеш ли какво е фишинг? А неспиращ кибер тормоз? Преди да започнеш да скролваш в необятния онлайн свят ти трябва да си напълно подготвен за всякакви опасни ситуации. Точно като един истински Дигитален скаут!

С играта Digital Scouts ти може да научиш не само за как да се справяш с всички неприятности в интернет, но и да спечелиш супер яки награди!

Digital Scouts e безплатно мобилно приложение, което ти помага по забавен начин да научиш как да избягваш опасностите онлайн. Свали сега и играй от 28 август до 3 септември! При правилно отговорени въпроси от твоя страна получаваш възможност да участваш в томбола за страхотни награди: iPhone 14 Pro Max 128GB, 2 броя смарт часовник HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active Edition, 3 броя безжични слушалки Nothing Ear (stick), 5 броя смарт гривни HUAWEI Band 8, 3 броя безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i.

Приложението може да откриеш в App Store или Google Play.

В Играта има право да участва всяко физическо лице на възраст:
1. до 10 години, с изричното съгласие на неговия законен представител (родител, настойник или попечител);
2. между 11 и 15 години, с изричното съгласие на неговия законен представител (родител, настойник или попечител);
3. между 16 и 19 години, с изричното съгласие на неговия законен представител (родител, настойник или попечител).
4. Родител

В Играта има право да участва и всяко физическо лице, навършило 18-годишна възраст, включително лице, което има качеството на родител, настойник или попечител на дете и което е участвало заедно със своето дете в Играта, като се е регистрирало за участие в нея чрез мобилното приложение Digital Scouts („Участник“).

Играта се провежда единствено онлайн, в Приложението.

Играта съдържа 12 въпроса, свързани с безопасното сърфиране в интернет, като след успешно завършване на викторината участниците получават потвърждение за това в Приложението. При регистрация следва всеки играч да последва стъпките за регистрация, които генерират негов уникален код в Приложението, с който по-късно ще бъде включен в томболата за една от 14 награди.

При успешно преминаване на викторината в съответното издание Участниците автоматично влизат в томбола за една от 14 награди. Всяко издание генерира нов код за Участника. Всяко издание генерира един код, с който Участникът влиза в томболата за съответното издание. Спечелилите Участници ще бъдат известени само в Приложението, че техният код е печеливш, както и за това каква награда печелят.

Тегленето на печелившите и разпределянето на наградите ще се осъществи в рамките на до 7 календарни дни от приключването изданието. Един Участник има право да получи само една награда.

Участникът, получил известие, че е спечелил, следва да попълни своите лични данни в Приложението, за да може да получи наградата си. Въвеждането на данните следва да бъде направено не по-късно от 10 календарни дни, считано от деня на получаване на нотификация за спечелена награда. Ако в посочения период печелившият Участник не попълни необходимите за получаването на наградата данни, то той губи право да получи наградата си, а за Организаторa възниква правото да пренасочи наградата към някой от изтеглените резервни Участници. Заедно с всеки от изтеглените печеливши 

НАГРАДИ
● Голяма награда:
iPhone 14 Pro Max 128GB - 1 бр.
● Средни награди:
HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active Edition - 2 бр.
Nothing Ear (stick) White - 3 бр.
● Малки награди:
HUAWEI Band 8 - 5 бр.
Open
HUAWEI FreeBuds 5i - 3 бр.

Наградите ще бъдат изпратени до 20 дни, считано от получаването на данните от печелившите Участници. Печелившите Участници или техните законни представители, в случай че печелившите Участници са непълнолетни, следва да въведат три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 10 календарни дни, считано от деня на получаване на нотификация за спечелване на награда в Приложението, следвайки стъпките там, за заявяване на наградата си. Организаторът си запазва правото да изпрати наградите и по-късно от предвидения в предходното изречение срок, в случай че има основателна причина за това. 

Краен срок - 3 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара