Спечелете 9 оборудвани Costa Coffee кошници за пикник за двама

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Antonia Nikolaeva
Пресияна Витанова
Rumen Velchev
Mariqna Dimitrova
Lysi Lachezarova
Vasil Georgiev
Ina Dimitrova - Zheleva
Kremena Ivanova
Цветелина Атанасова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY 🎁

🤩 Готови ли сте за нови приключения? Имаме предложение за вас - подарете си нови емоции в компанията на новия ни Refresher 🍓 Ягода и 🍏 Ябълка и се насладете на оставащото 🌞 лято.

А за да направим изживяването ви още по-приятно ние от Costa Coffee искаме да зарадваме 9-ма от вас с оборудвана Costa Coffee кошница за пикник за двама. 

➡ Условия на играта ⬅
✔ Напишете ни в коментар кои са 3-те неща, които задължително бихте взели с вас, когато отивате на пикник.
✔ Отбележете приятел, с когото ще споделите наградата.

Печелят 9 (деветима) от участниците. Всеки един от победителите печели 1 брой оборудвана Costa Coffee кошница за пикник за двама. 

Определянето на победителите се извършва на случаен принцип със специализиран софтуер измежду всички участници, изпълнили коректно условията в т.2 и т.3.

Изпълнителят известява спечелилите участници чрез публикуване на пост на страницата на Costa Coffee Bulgaria, в който са упоменати името/имената на печелившия/печелившите участник/участници и неговата/техните профилна/профилни снимка/снимки, а също и персонално – на лично съобщение.

Ако видите своето име сред тях, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите своите имена и мобилен телефон за връзка, за да бъдат уточнени детайлите за получаване на наградата.

Крайният срок за уточняване получаването на наградите е 18.08.2023 г. до 16:00 ч. Участник, който не се е свързал с нас за уточнение на получаването на своята награда до този срок, губи правата си върху нея.

Наградите се получат на място в работещите кафетерии Costa Coffee на територията на страната, с изключение на кафетериите на летищата в гр. София, гр. Варна и гр. Бургас, както и кафетериите Costa Coffee в к.к. Слънчев бряг и Park Center Sofia.

Краен срок - 14 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара