Спечелете 3 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Ивайло Боевски от София
Йонна Димова от Търговище
Джулия Христова от Своге

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

☀️ИГРА☀️

Сподели любимото хапване, което ти приготвя баба, и можеш да спечелиш 1 от 3 ваучера за Kaufland на стойност 50лв! 

За да участваш:
✍️Напиши коментар с ястието
🤝Тагни приятел
👍Харесай поста

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност на 3 участници да спечелят по една награда – ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване в Kaufland.

Наградите ще бъдат изтеглени на 1.08.2023 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Facebook, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Имената на спечелилите участници, и наградите, които печелят, ще бъде публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще може да получат своите награди на посочен от всеки от тях адрес. Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници до посочените  от тях адреси в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившите участници и предоставянето на адреси за доставка.

Краен срок - 31 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара