Спечелете смартфон iPhone 14 Midnight, 128GB

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: @momchilova_yana

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Включи се и играй за iPhone 14 🤩
✅ последвай А1
✅ отбележи приятели в коментар
✅ може да спечелиш iPhone 14

Открий 5G гейминг на следващо ниво с iPhone 14 📱. За такава бърза и надеждна връзка ти трябва подходящ телефон, с който да държиш любимите игри в джоба си🥳. Включи се и играй за iPhone 14🎉!

Участието в Кампанията няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт или услуга, предлагани от Организатора. Целта на Кампанията е единствено популяризиране на профила на А1 България в Instagram и на участието на А1 България в събитието Aniventure Comic Con 2023, което се провежда в периода 8-9
юли в гр. София.

Награда: 1 бр. iPhone 14 Midnight, 128GB.

Определянето на Участникът, който печели Наградата, се извършва чрез автоматично електронно теглене, с помощта на специализиран софтуер, в присъствието на представители на Организатора, които проверяват изпълнението на условията и удостоверяват резултата. В тегленето се включват само Участници, които отговарят на условията на тези Правила.

Определянето на печелившите участници се извършва до 7 (седем) работни дни след изтичане на Периода за участие в Кампанията.

Победителят ще бъде обявен на Instagram профила на Организатора – a1.bulgaria с коментар на поста на Кампанията.

В срок до 7 (седем) работни дни след датата на определяне на печеливш Участник по реда на предходната т.6 същият ще бъде информиран за спечелената Награда и начина на получаването ѝ чрез лично съобщение в Instagram. За да бъде възможно свързването на Организатора с победителя, то профилът на последния трябва да е публичен.

Наградата се получава на посочен от печелившия Участник адрес, който е предоставил на Организатора по предвидения затова ред, чрез избран от Организатора куриер. Доставката до посочен от печелившия Участник адрес чрез куриер е за сметка на Организатора

Краен срок - 16 юли 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара