Спечелете акумулаторна резачка за клони STIHL, швейцарски ножчета, шапки и чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 28 юли 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

Оформи градината със стил и Спечели награда от STIHL 🙌

Включи се в мисия "Красива градина" на STIHL! Изрежи излишните клони и храсти! Подари си красиво лято с мигове за отдих и презареждане! 

Сподели най-хубавата 📷 снимка на своята градина и спечели страхотни награди от STIHL!

👉За да участваш, трябва само да:
1. Снимаш своята градина  
2. Публикуваш снимката като коментар под поста 

Какви 🎁 награди можеш да спечелиш?
1 брой Комплект Акумулаторна резачка за клони STIHL GTA 26
5 броя Швейцарско ножче с дървена дръжка
5 броя Шапка KISS MY AXE
5 броя Чаша Coffee-to-go

На 02.08.2023 г. печелившите Участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез специален софтуер: https://commentpicker.com/ по реда на теглене, и по списъка награди в 6.1., измежду всички Участници, отговарящи на изискванията, посочени в тези Условия в присъствието на тричленна комисия, съставена от нотариус, адвокат и един представител на STIHL BG, която удостоверява резултатите от тегленето в писмен протокол.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат уведомени чрез съобщение във Facebook, изпратено от Организатора на Участника чрез профила, през който Участникът е публикувал снимка под пост на Организатора за Играта във Facebook, до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Печелившите Участници, ще получат наградата си по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка на територията на Република България. За получаване на своята награда, печелившият Участник задължително следва да подпише приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че Наградата е доставена успешно. Организаторът не носи отговорност за срока на доставка, който се определя според условията на съответната куриерска фирма.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара