Спечелете VIP билети за Lollapalooza Berlin, колонки, плажни кърпи и слънчеви очила от Coca-Cola

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 20 август 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Coca-Cola и изтриване на скреч карта и/или регистрация на код.

Пълни правила:

Промоцията с награда в обекта се провежда на територията на Република България в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията, до изчерпване на наградите в съответния награден център.

Промоцията с награда в мобилното приложение Coca‑Cola APP се провежда на територията на Република България.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в обекта са продукти от 300ml Coca‑Cola, 300ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola и 500ml Coca‑Cola Без Захар в пластмасови опаковки.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в мобилното приложение COCA‑COLA APP са продукти от 300ml Coca‑Cola, 300ml Coca‑Cola Без Захар, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola Лимон Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola Лимон Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite с 10-символен код под капачката/езичето.

Общият брой награди, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в участващите обекти, са следните:

1.     Слънчеви очила с Coca‑Cola дизайн - 180 000 бр.;

Общият брой награди, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в мобилното приложение, са следните (Приложение 3):

1.     Единичен VIP билет за фестивал Lollapalooza Berlin 2023 - 6 бр.
2.     JBL Bluetooth колонка Flip 6 - 30 бр.
3.     Плажна кърпа с Coca‑Cola дизайн – 80 бр.
 
МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди директно в търговския обект.

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки от участващите опаковки описани в точка 6.1. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

·       „Очила“ – потребителят има право да получи награда – един брой слънчеви очила описан в т. 7.1.1., веднага, на място в търговския обект;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове в съответния участващ търговски обект.

Онлайн част на Промоцията в COCA‑COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Закупете бутилка 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L или 2L от участващите опаковки. Под капачката/езичето  ще откриете:

•           уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA‑COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA‑COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.2.

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA‑COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA‑COLA APP.
·       Минималната възраст за участие в промоцията е 16г. с изключение на участието за наградите „Единичен VIP билет за фестивала Lollapalooza Berlin 2023“, където минималната възраст следва да е минимум 18г.

Виртуална валута и как се използва:

Потребителите на Coca‑Cola App могат да събират виртуална Coca‑Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: POINTS (точки) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca‑Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всяка бутилка от 300ml Coca‑Cola, 300ml Coca‑Cola Без Захар, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola Лимон Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola Лимон Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite има уникален 10-символен код под капачката/езичето. С въвеждането на всеки код в приложението Coca‑Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 POINT. 1 код = 1 POINT (точка).

С натрупването на определен брой точки и диаманти във своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.1., Участникът трябва да е регистрирал 25 кода от участващите опаковки (равняващ се на 25 POINTS/точки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за едно от 6 бр. – Единичен VIP билета за фестивал Lollapalooza Berlin 2023; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за големите награди описани в т. 7.2.1.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.2., Участникът трябва да е регистрирал 10 кода от участващите опаковки (равняващи се на 10 POINTS/точки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 30 бр. JBL Bluetooth колонки Flip 6; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за големите награди описани в т. 7.2.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.3., Участникът трябва да е регистрирал 5 кода от участващите опаковки (равняващи се на 5 POINTS/точки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 80 бр. Плажни кърпи с Coca‑Cola дизайн; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за големите награди описани в т. 7.2.3.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.2. от един потребител.

Тегленето на награди по точка 7.2.1. ще бъде извършено еднократно за периода на Промоцията на 21.08.2023г., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на същата календарна седмица след тегленето – печелившият участник ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA‑COLA APP.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.2.2. и 7.2.3. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1 теглене (10.07.2023 г.) – х4 JBL колона; х11 плажна кърпа
·       2 теглене (17.07.2023 г.) – х4 JBL колона; х11 плажна кърпа
·       3 теглене (24.07.2023 г.) – х4 JBL колона; х12 плажна кърпа
·       4 теглене (31.07.2023 г.) – х5 JBL колона; х12 плажна кърпа
·       5 теглене (07.08.2023 г.) – х5 JBL колона; х12 плажна кърпа
·       6 теглене (14.08.2023 г.) – х4 JBL колона; х11 плажна кърпа
·       7 теглене (21.08.2023 г.) – х4 JBL колона; х11 плажна кърпа

Наградата по точка 7.1.1 се получава от награден център след изтриване на печелившо поле от скреч лист. Информация за наградни центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на сайт coca-cola.bg, като информацията се обновява през интервал от време.

Ако потребителят спечели награда от мобилното приложение COCA‑COLA APP, той ще бъде уведомен с имейл на електронната поща, с която се е регистрирал. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията, с изключение на участието за наградите „Единичен VIP билет за фестивала Lollapalooza Berlin 2023“, където минималната възраст следва да е минимум 18г.

При спечелване на награда от точка 7.2.1. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с която е регистриран в COCA‑COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на coca-cola-app@bespoke.bg (посредник на Туристическата агенция) следните данни:

·       Данни за контакт за получаване на наградата: имена, адрес, телефон;
·       Данни за организатора за деклариране на наградата в НАП: трите имена по л.к. и ЕГН;
·       Данни във връзка с организиране на пътуването: ще бъдат събирани и обработвани от Туристическата агенция чрез агенция Биспоук България ЕООД за целите на резервиране на пътуване и настаняване и ще бъдат изискани преди пътуването.

С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на наградата и приемане на условията на промоцията.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара