Спечелете 50 ваучера по 99 лв. за пазаруване във Fashion Days

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Syoss за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградата е Eлектронен ваучер Fashion Days на стойност 99лв.
Общият брой на наградите е 50 бр.

Наградите ще се разпределят на случаен принцип между печелившите.

Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразената на рекламните материали награда, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на кампанията.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Syoss на минимална стойност 5 лева с ДДС. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочената в т. 7.1 марка, в периода на Кампанията и регистрация с две имена, имейл, телефонен номер и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж, независимо от броя и стойността на продуктите, посочени в нея. За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.syoss-promo.bg.

Наградите се получават по e-mail в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

От участие в Кампанията се изключват:
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти Syoss на стойност по-малка от 5 лв. с ДДС.;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти Syoss, преди началото и след края на Кампанията.

Тегленето на наградите ще се състои на 07 август 2023 г. Ще бъдат изтеглени 50 печеливши и 50 резервни участника. Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 14 август 2023 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 18 август 2023 г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок до 18 август 2023 г., наградите се разпределят между резервните печеливши, документирано с протокол.

Не се допуска размяна на награда срещу пари и/или паричен еквивалент.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара