Спечелете 3 кашона със сладолед Familia Galaxy и 15 хилки за плажен тенис

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 7 юли 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Какво по-хубаво, ако към лятното настроение се добави и мнооого сладолед!

Слушай Сутрешното шоу по радио N-JOY и се включи в новата ни игра „Сподели с Инспектор N-JOY и сладоледи Familia Galaxy“

Яж сладолед! Забавлявай се и отговаряй на летните ни въпроси във Facebook страницата на радио N-JOY.

Всеки ден те очакват страхотни награди. А в края на седмицата един ще грабне сладолед за цял месец от Familia Galaxy!

За теб, за цялото семейство и приятели – Familia Galaxy. Друго не близвам!

В срока на Играта, всяка делнична сутрин във facebook страницата на радио N-JOY ще бъде задаван дневен въпрос, с един верен отговор, обвързан с дискутираните в ефира на сутрешния блок на радио N-JOY въпроси. На публикувания въпрос може да се отговаря до 17 ч. в рамките на деня.

Общо 15 (петнадесет) дневни награди: всеки делничен ден (без почивните дни) един участник, измежду далите верен отговор на въпроса за съответния ден, ще спечели брандирани хилки за плажен тенис.

Общо 3 (три) седмични награди: всеки петък от седмицата един участник, измежду далите верен отговор на въпросите през съответната седмица, ще спечели кашон сладолед Familia Galaxy.

Тегленето на дневните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето.  Името на спечелилия участник се обявява на следващия ден в сайта на радио N-JOY. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от facebook профила, чрез който са участвали в Играта.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез facebook профила на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара