Спечелете ваучери за електрическо колело, за уикенд изживявания и GoPro камери

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.omv.bg/bg-bg/filling-stations/tekushchi-promotzii/mastercard-omv

Как се участва:

Чрез покупка за поне 100 лв. в бензиностанции OMV, използване на приложението OMV MyStation и безконтактно плащане с Mastercard.

Пълни правила:

Спечели награда, подари си моменти на радост

Участвай в томболата на OMV и Mastercard през цялото лято.

Започва съвместната кампания на OMV и Mastercard, а това означава само едно – време е за вълнуващи подаръци!

     Пазарувай за минимум 100 лв. в рамките на периода на кампанията в OMV.
     Използвай приложението OMV MyStation.
     Плати безконтактно с Mastercard.

При успешно изпълнение на трите стъпки автоматично получаваш възможност да участваш в 3 томболи за 1 от общо 27 награди:

     3 ваучера за електрическо колело, осигурени от Bike Center;
     9 ваучера за уикенд изживяване;
     15 GoPro камери.

На всеки 100 лв., платени в OMV в периода на кампанията, получаваш нов шанс за участие в томбола. Един участник може да спечели само една награда.  

И за да бъдат моментите на радост пълни, имаме още една изненада! Всяка трансакция с Mastercard ти носи допълнителни точки. За всеки литър заредено гориво и за всеки 2 лв., платени в категории Магазин, Ресторант, Автоаксесоари, Автомобилни течности и Автомивка, с изключение на продуктите, описани в Общите условия на програмата OMV MyStation, получаваш по 1 допълнителна точка.

Регистрация за участие в томболата не се изисква. Всеки, който е закупил (с една или няколко транзакции) стоки или услуги общо на стойност минимум 100 лв. (сто лева) в рамките на периода на кампанията, от бензиностанция OMV, използвал е новото приложение OMV MyStation и е заплатил цената с безконтактна карта MasterCard®, участва автоматично в томболата.

Победителите ще бъдат известени по телефон или имейл (посочен в регистрацията в приложението OMV MyStation), като телефонният номер и имейлът ще се използват от Организатора единствено за целите, посочени в т. 27 и 28 по-долу. За всяко теглене Участници ще бъдат само онези, които имат извършени покупки общо на стойност не по-малко от 100 лв., направени (с една или няколко транзакции) в периода на Кампанията съгласно правилата на настоящите Общи условия.

Един Участник има право да спечели само 1 (една) награда от всички тегления на награди в томболата, независимо от броя на участията.

Победителите ще бъдат определени в три тегления на томболата на следните дати:
• Първо теглене: 20.07.2023 г. - обявяване на победителите на 21.07.2023 г. В тегленото участват всички транзакции, отговарящи на Общите условия и извършени в периода 15.06 – 15.07 вкл.
• Второ теглене: 22.08.2023 г. - обявяване на победителите на 23.08.2023 г. В тегленето участват всички транзакции, отговарящи на Общите условия и извършени в периода 15.06 – 15.08 вкл.
• Трето теглене: 20.09.2023 г. - обявяване на победителите на 21.09.2023 г. В тегленето участват всички транзакции отговарящи на Общите условия, извършени в периода 15.06 – 15.09 вкл.

Организаторът обявява печелившите Участници, като публикува на интернет страницата www.omv.bg/mastercard: инициали на имената на печелившите Участници и номерата на техните OMV MyStation карти, и се свърза с печелившите Участници по телефона и/или по електронната поща. Обявяването се извършва в деня на или в деня след провеждане на съответното теглене на томбола по т. 16. Организаторът публикува информация за Кампанията и тегленето на печеливши Участници и на своята Facebook страница: www.facebook.com/OMVBulgaria. Организаторът няма задължение да обявява резервните печеливши Участници, освен ако печеливш Участник загуби правото си на награда съгласно тези Общи условия и бъде заменен от резервен печеливш Участник съгласно т. 21.

Всяка награда трябва да бъде потвърдена от всеки печеливш Участник, когато бъде уведомен за това по телефон или по електронната поща. Независимо от получаване на уведомлението, във всички случаи Участникът е длъжен да потвърди получаването на наградата не по-късно от 14 дни от датата на обявяване на печелившите на интернет страницата www.omv.bg/mastercard съгласно т. 19.

Спечелената награда се предоставя лично на Участника от Организатора, Подизпълнителя или избрано от тях физическо или юридическо лице чрез куриер след предварително уговорен ден и адрес за доставка, като при връчване на наградата на печеливш Участник се подписва приемо-предавателен протокол.

Във връзка с данъчното третиране на наградата се изискват допълнителни лични данни (три имена и ЕГН), Организаторът или Подизпълнителят имат право да изискат такива лични данни от печелившия Участник. В случай че печелившият Участник не предостави изисканите лични данни в посочения от Организатора или Подизпълнителя срок, в резултат на което за Организатора или Подизпълнителя е невъзможно законосъобразно да връчат награда, печелившият Участник губи правото си да получи спечелената награда, като се прилага съответно т. 22.

Краен срок - 15 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара