Спечелете лаптоп ACER, смарт часовници Samsung Galaxy Watch 5 и 4000 продукти ZIAJA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 юли 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти ZIAJA за поне 8 лв. и изтриване на скреч карта и/или регистрация на касов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и се провежда във всички търговски обекти на територията на Република България, продаващи продукти с марка ZIAJA (ЖАЯ) и приели Общите условия за участие в кампанията. Търговските обекти по свой избор участват в кампанията, като при участие обозначават обектите със специално произведени рекламни материали за целта /плакати и уоблъри/. Не всички търговски обекти участват и предоставят възможност за моментна печалба предоставяйки скреч-карти, произведени от Организатора. Всички обекти, които предоставят възможност за моментна печалба със скреч-карта са обозначени с рекламни материали за целта (плакати и уоблъри, съдържащи информация за наличие на скреч-карта в обекта).

Участието с регистрация на касова бележка с изпълнени условия за покупка важи за всички обекти.

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска ZIAJA ®.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение.

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва дa закупят от търговски обекти съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка ZIAJA ®, участващ/и в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, на стойност минимум 8 (осем) лева с ДДС. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: www.ziaja-igra.bg като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Задължително се описва коректно номера на касовата бележка и се прикачва снимка, която е с добро качество и ясно се разчитат закупените продукти и стойността.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на играта.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка до изтичане на КАМПАНИЯТА.

В момента на покупка на касата в търговския обект при изпълняване на условието за закупуване на продукти ZIAJA за минимум 8 лева с ДДС, в обектите, които са заявили участие, предоставят на клиента избор между наличните скреч-карти и след теглене, при откриване на обозначеното място за „търкане“ клиентът разбира дали печели 1 от 4000 козметични продукта с марката ZIAJA. При печалба, се открива надписс „ПЕЧЕЛИШ“. В този случай, клиента получава веднага на касата продукт на марката. (наградите се предоставят предварително в обектите, заедно със скреч-картите)

Скреч-картите са налични само в търговски обекти заявили участие, като не във всички търговски обекти, продаващи марката ZIAJA са налични. Търговските обекти, предлагащи скреч-карти с шанс за моментна печалба са обозначени със специални рекламни материали за целта /плакати, уоблъри/.

Скреч-картите се предоставят в рамките на КАМПАНИЯТА от 01.06.2023г. до 15.07.2023г. или до изчерпване на количествата им в съответния търговски обект.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта в частта с регистрация на касова бележка са общо 7 бр., както следва:

- 3 бр. смарт часовника Samsung Galaxy Watch 5 Sapphire
- 3 бр. смарт часовника Samsung Galaxy Watch 5 Silver
- 1 бр. преносим компютър ACER Aspire 3

Не се допуска подменянето на спечелена награда срещу паричната ѝ равностойност, както и други замени.

Награди се теглят след старта на кампанията както следва:

09.06.2023 г. - Samsung Galaxy Watch 5 Sapphire
16.06.2023 г. - Samsung Galaxy Watch 5 Silver
23.06.2023 г. - Samsung Galaxy Watch 5 Sapphire
30.06.2023 г. - Samsung Galaxy Watch 5 Silver
07.07.2023 г. - Samsung Galaxy Watch 5 Sapphire
14.07.2023 г. - Samsung Galaxy Watch 5 Silver
18.07.2023 г. - преносим компютър ACER Aspire 3

Регистрацията на касова бележка е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличават шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията www.ziaja-igra.bg и фейсбук страницата на ZIAJA www.facebook.com/ZiajaBulgaria.

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници в томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Участникът е длъжен да съхранява и покаже касовата бележка за закупените продукти преди получаване на наградата.

Предаването на награда на печеливиш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез куриерска фирма. Печелившият трябва да предаде на представителят на Организатора печелившата касова бележка. Ако Организаторът прецени да изпрати по куриер наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка.

За целите на легитимността на наградния фонд и наградените, печелившите се снимат с тях след подписване на Декларация за съгласие. Снимките се публикуват във Фейсбук и Инстаграм страниците на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара