Спечелете коктейлен мастърклас и 60 комплекта карти за разговори и бутилка Beefeater

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 24 юли 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Хубавият разговор е като хубавия коктейл. В основата му винаги стои Beefeater, но от теб зависи какъв наклон ще му дадеш. Може би в момента имаш нужда от нещо по-сладко, което да те върне към най-съкровените ти спомени. Или пък от дръзки и освежаващи вкусове. А защо не и нещо по-сочно и екзотично?

Картите #РазговориПоТвойВкус са тук, за да ти помогнат да разбъркаш обичайните разговори с нещо ново и вълнуващо. Освен бонус точки от приятелите 🤫, може да спечелиш и награди - коктейлен мастърклас или комплект тесте карти за разговори и бутилка Beefeater.

    Участието в Играта не е обвързано с покупка на стока от Организатора.
    За участие в Играта, следва участникът да се регистрира чрез формата на Уебсайта, като предостави данни за имена, телефонен номер и имейл адрес, с което декларира, че е прочел и приел Условията.
    След успешна регистрация участникът автоматично участва в томбола за награди.

Награди

    В настоящата Игра участниците могат да играят за спечелване на 2 типа награди:

1. Голяма награда – 1 брой: еднодневен курс за приготвяне на коктейли, на който печелившият участник може да покани до 5 бр. придружители по негов избор, които също да участват в курса. Всеки избрани от него придружители трябва да има навършени 18 г., за да може да се включи в курса.

2. Малка награда – 60 бр.: комплект бутилка 1 бр. Beefeater London Dry 0.7мл и 1 бр. тесте карти „Beefeater Разговори по твой вкус“

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на комисия, която удостоверява резултатите.

Всяка седмица ще се теглят 10 участника, които печелят комплект малка награда.

На 24.07.2023 г. ще се изтегли един участник, който печели голямата награда.

След изтеглянето на печелившите, Организаторът има право да се свърже с тях на посочените от тях контакти (телефон или имейл) при регистрацията им в Сайта в тридневен срок след тегленето за уточняване на детайлите по получаване на съответната награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара