Спечелете градински комплекти Регас

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 юни 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY 🎁

🌍 Знаете ли, че Мебели Виденов доставя уют и в други европейски държави? А знаете ли в кои?

Отговори на въпроса в коментар 👉 „В колко държави Мебели Виденов доставя уют?“ и може да спечелиш страхотния 🌳 градински комплект Регас

🔔 Не забравяй да ни последваш и да тагнеш приятел!

Участието в играта не е свързано със закупуването/ползването на стока и/или услуга, предоставяна от Организаторите.

В Играта може да участва всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 години, което изпълни всички условия на играта, описани по-долу. В Играта нямат право да участват служители на Организатора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

Независимо от броя направени коментари, едно физическо лице може да участва в играта само веднъж с един коментар.

Печелившият участник ще бъде обявен в коментар под поста на Играта, в официалната страница на Организатора. Печелившият участник следва да се свърже с организатора на лично съобщение в срок от 3 работни дни след обявяването на печелившият. Ако в този срок печелившият не се свърже с организаторите, то той губи наградата и Организаторът ще обяви за печеливш участник изтегления като резерва. Наградите ще бъдат доставени от Организаторите на посочен от победителите адрес и лице за контакт.

Наградите се изпращат до адрес, посочен от съответния победител, в срок до 15 дни от получаване на данните от Победителя.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара