Спечелете 5 броя Gift Card всяка на стойност 100 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2023

Как се участва:

Чрез закупуване на ваучер Gift Come True.

Пълни правила:

🤩 Вземи преживяване сега и спечели 1 от 5 гифт карти x 100 лева!...👇

🤩 Защото животът се състои от моменти, а някои от тях са незабравими. С #giftcometrue създаваш тези моменти за твоите любими хора.

Можеш да избираш от стотици преживявания според вкус и бюджет. Независимо дали искаш да ги отпразнуваш, да им благодариш или просто да ги поглезиш, ще намериш идеалния подарък на Giftcometrue.com.

Право на участие в Играта имат всички пълнолетни физически лица, регистрирани като клиенти Gift Come True, закупили ваучер от платформата Gift Come True чрез уебсайта www.gifcometrue.com  в периода 16 юни 2023г. до 30 юни 2023г.

В Играта ще бъдат раздадени следните награди:

5 броя Gift Card (гифт карти), всяка на стойност 100лв. Гифт картите са предназначени за пазаруване от онлайн платформата на Gift Come True и не подлежат на замяна за съответната им парична стойност.

Имената на печелившите от Играта ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез онлайн софтуер на 03.07.2023г.

Допълнително ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и 5 броя резервни печеливши участници.

Всички печеливши ще бъдат уведомени от представител на „Идея Лаб“ ООД за спечелените награди писмено чрез имейла, който са посочили в поръчката си, направена в рамките на периода на играта. , съгласно посочените от клиента данни за имейл в системата на Gift Come True, освен ако изрично не са заявили отказ от участие в Играта, съгласно раздел 2, т. 2.3. по-горе.

Наградите ще се предоставят чрез ваучери под формата на физически Gift Card, които ще бъдат изпратени до адрес, посочен от печелившия.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара