Спечелете два билета за концерта на Imagine Dragons в София

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 юли 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🤯🎉 Не се сещаме за по-як старт на седмицата от това да обявим игра, за един от най-чаканите концерти това лято - Imagine Dragons live in Sofia! 

Един от вас ще спечели два билета на обща стойност 238лв. и ще се наслади на грандиозното шоу на стадион Васил Левски, само с няколко клика. 

IMAGINE DRAGONS ще свирят за първи път в София на 30 юли 2023 г. в рамките на световното си турне. Главните герои на стадионния инди рок от последното десетилетие Imagine Dragons ще свирят за първи път в София. Шоуто ще се състои на 30 юли на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде първият концерт от дългоочакваното им световно турне.Imagine Dragons остават една от комерсиално най-успешните рок групи. Те създават три от най-добрите рок песни на десетилетието според Billboard: "Believer", "Thunder" и "Radioactive". Разбира се, всички те ще бъдат изпълнени заедно с нов материал по време на българското шоу, заедно с многохилядна публика в София. Милиарди хора по света обичат групата заради нейните истински, разтърсващи изпълнения, заредени с невероятна енергия.

Участието в Играта е безплатно. Всеки Участник има право да участва еднократно в рамките на периода на провеждане на играта.

Печелившите в Играта се определят чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в Играта.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара