Спечелете 1000 купона за пазаруване на стойност 100 лв. в Lidl Plus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 28 май 2023

Как се участва:

Чрез покупка на сладоледи Gelatelli, Bon Gelati или Ballino за поне 4 лв. от магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

НАСЛАДИ СЕ, ЛЯТОТО Е БЛИЗО! ИГРАЙ OT 8 ДО 28 МАЙ СЪС СЛАДОЛЕДИТЕ НА LIDL

Слънце, сладолед и една сладка награда от Lidl. Какъв по-хубав начин да откриеш сезона? Хапвай сладоледи Gelatelli, Bon Gelati или Ballino и играй за 1 от 1000 купона за пазаруване на стойност 100 лв. в Lidl Plus!

Ето как:

1. От 8 до 28 май купи сладоледи Gelatelli, Bon Gelati или Ballino за минимум 4 лв. в един касов бон
2. Сканирай Lidl Plus на касата. Не забравяй да потвърдиш участието си в играта!
3. Можеш да спечелиш 1 от 1000 купона за пазаруване на стойност 100 лв. в приложението
 
Наградите се разиграват на случаен принцип. Печелившите участници се теглят всеки първи работен ден от седмицата в периода 08.05.2023 – 28.05.2023 (3 седмици). През първите 2 седмици се телят по 300 купона за пазаруване с Lidl Plus по 100 лв., а през третата седмица - 400 купона по 100 лв. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 29.05.2023 г.

За всяка покупка на сладоледи с марка Gelatelli, Bon Gelati или Ballino за минимум 4 лв. в един касов бон в периода 08.05.2023 – 28.05.2023, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 8 лв., идентифицирана с Lidl Plus означава 2 участия. Покупка на стойност от 12 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 участия т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 1000 купона по  100 лв.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 08.05.2023 – 28.05.2023 г. (3 седмици) се теглят печеливши участници за 300 купона за пазаруване с Lidl Plus по 100 лв. през първите 2 седмици и 400 купона през последната. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 29.05.2023 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

1000 купона за пазаруване с Lidl Plus, по 100 лв. (разделени на 4 купона по 25 лв. и заредени в приложениeто Lidl Plus) с валидност 3 месеца от генериране на купона в профила на участника.
Купоните на печелившите участници ще бъдат генерирани директно в техните профили в мобилното приложение Lidl Plus. За улеснение при тяхното разпознаване, на купоните ще бъде описано името на играта.

Купоните на стойност 25 лв. не могат да се ползват заедно с друг купон от същия вид (за парична отстъпка в размер на конкретна сума от общата стойност на покупката и купон за отстъпка в размер на конкретен % от стойността на покупка в рамките на една и съща покупка). Отстъпката не се прилага за цигари, адаптирано мляко за деца до 12 месечна възраст, Lidl ваучер, както и заплащане на паркинг такса. Минималната стойност на покупката, за която се използва ваучерът е 25 лв.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара