Спечелете 3 нощувки в студио в Пирин Голф и Спа

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - не е посочен

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

GIVEAWAY ✨ В този пореден дъждовен ден искаме да ви донесем малко усмивки с 4 красиви дни в най-слънчевото студио в Пирин Голф и Спа с гледка към величествените върхове на планината, защото го заслужавате. Вярваме в грижата не само за природата, но и за баланса вътре в нас. Той започва с чист въздух и вдъхновяваща природа.

Искате ли да ги прекарате с любим човек?

NOLD и @pirin_stay ще се погрижат като подарят на някой от вас три нощувки (от 01.06-04.06) в подножието на Пирин, в затворен голф комплекс, с басейни и спа. Зеленина, под звука на щурците и звездите. 💫🏔️🌲

Как да участваш:

🌲Последвай @nold.official и @pirin_stay в Instagram
🌲Отбележи в коментар под поста близък човек, който заслужава тази почивка

*За студио Pirin Stay: най-новото студио в Пирин Голф със светъл дзен дизайн, гледки към магични върхове и на 1 минута разстояние пеша от спа комплекса. Ще ви пренесе в измерението на релакс, от което се нуждаете. Пред студиото има слънчева градина с топъл басейн и шезлонги за през лятото, както и бар, зареден с освежаващи коктейли. Студиото е идеално за романтичен дълъг уикенд за двойки, както и за двойки с до 2 деца. В комплекса има електрически колела, ресторанти, градинки, детски кътове и алеи с невероятни гледки.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара