Спечелете блендер, миксер, пречиствател за въздух, гофретник и кана Tesla

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Валентина Донева - пречиствател за въздух
Божидар Димитров - миксер
Йоана Кирилова - гофретник
Красимира Иванова - блендер
Анатоли Петров - кана

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Радио ENERGY и Tesla ти дават възможност да спечелиш страхотни награди!

Пречиствателят за въздух TAPA 3 LITE, Ви дава възможност да вдишате и издишате, с лекота. Вдишайте свежестта, издишайте с облекчение. Tesla Air Purifier 3 поддържа вашата околна среда здравословна с идеално чист и свеж въздух. С интегрираните сензори за качество на въздуха на Tesla можете да проследявате текущата му степен на  замърсяване. Пречиствателите за въздух на Тесла са предназначени за малки и големи, с изразени проблеми от домашен прах и пролетен прашец, за рисковата група на хора с асматични проблеми.

Незаменими във всяка кухня, миксерите Tesla ще Ви служат добре, независимо дали приотвят торти, печете хляб или създавате друг домашен деликатес.

Гофретникът на Тесла Ви помага да създавате мечтани и вкусни вафли за закуска за нула време, с капка въображение. Плочите са изработени от алуминиева сплав и обработени с незалепващо покритие. Освен това са устойчиви на надраскване и лесни за почистване: перфектен избор за вашата натоварена кухня! Може да изглежда като просто устройство, но този уред за гофрети ще ви служи дълго време - благодарение на здравината на материалите и качествен дизайн. Този малък и компактен уред ще намери своето място на всеки кухненски плот. Където и да го поставите, той няма да ви пречи – но ще ви донесе вкусни десерти!

Каквато и рецепта да решите да приготвите, блендерите на Tesla съществуват, за да предложат подкрепа – както с гумените си крачета за допълнителна стабилност, така и с толкова много полезни опции! Увеличете приема на фибри и хранителни вещества с едно натискане на кочето: съчетайте перфектно плодовете и зеленчуците и се насладете на питателни смутита за дълготрайна енергия. Благодарение на двете различни нива на скорост можете лесно да персонализирате текстурата на Вашето смути, в зависимост от това дали харесвате по-сочна или кремообразна структура. Функцията за допълнителен импулс допринася при смесването на съставките. стриетата са проектирани да извличат всички хранителни вещества: благодарение на това устройство на Tesla, Вашите плодови или зеленчукови напитки ще са пълни с витамини и фибри.Почистването вече е лесно благодарение на частите, които могат да се мият в съдомиялна машина, докато опцията за удобно съхранение на кабела Ви помага да поддържате кухнята си подредена и спретната.

Желаете ли горещ чай или чаша прясно разтворимо кафе? Използвайте електрическите кани на Tesla, за да сварите бързо вода и да се насладите на заслужена почивка. Сварете вода за чай, разтворимо кафе или други напитки по-бързо от всякога, благодарение на това устройство с мощност 2200 W. Двойната стена осигурява по-добра изолация, за да поддържа водата гореща за по-дълъг период от време. Освен това намалява повишаването на температурата на външната среда, когато водата е гореща или кипи. Допълнително можете да видите маркерите за нивото на водата във вътрешността на уреда. Електрическата кана ще се изключи автоматично, когато температурата достигне 100 °C. Уредът ще се изключи също и ако в него няма достатъчно вода или изобщо няма вода.

Регистрирай се, отговори на дневния въпрос на Tesla и в петък ще изтеглим петимата печеливши!

Краен срок - 2 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара