Спечелете смартфони iPhone 14, 120 ваучера за eMag и 120 безжични слушалки от Chupa Chups

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.chupagames.com/winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Chupa Chups за поне 3.99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да закупи близалки и/или дъвки на Chupa Chups на минимална стойност 3,99 лв. с ДДС.

Близалките и дъвките, които дават възможност за участие в Играта, са с търговска марка Chupa Chups.

Списък с продукти, участващи в промоцията:

Близалки Chupa Chups Best of:
    Ягода
    Ябълка
    Череша
    Кола
    Ягода-сметана
    Малина-ванилия
    Какао-ванилия

Близалка Chupa Chups Crazy Dips Ягода
Близалка Chupa Chups Skull Ягода-Лайм
Близалка Chupa Chups Melody Pops Ягода
Близалка Chupa Chups Surprise Ягода (всички налични видове в търговския обект)
Близалка Chupa Chups XXL Playlist

    Зелена близалка: Ананас с точки вкус череша-кокос с точки вкус лайм - дъвка с вкус зелена ябълка

    Розова близалка: Диня с точки вкус лайм -ягода с точки вкус ябълка - дъвка с вкус портокал

    Жълта близалка: Кола с точки вкус череша-лимон с точки вкус лайм - дъвка с вкус ягода

Близалки и бонбони Chupa Chups PARTY MIX плик 400г

Дъвки Chupa Chups Big Babol Ягода
Дъвки Chupa Chups Big Babol Тути Фрути
Дъвки Chupa Chups Big Babol Tongue Painter

2. Да влезе на интернет страницата на Възложителя www.chupagames.com и да се регистрира с имейл, телефон и две имена;

3. Да регистрира касови бележки на сайта www.chupagames.com, като попълни номера, датата на касовата бележка и снимка на касовата бележка.

Механизъм на печелене на награди

При регистриране и одобрение от администратор на касови бележки потребителят участва в томболата за спечелване на награди - 3 бр. iPhone 14, 120 бр. безжични слушалки, 120 бр. ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg. При 3 (три) регистрирани касови бележки потребителят участва в седмичната томбола за спечелване на ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg и в седмичната томбола за спечелване на безжични слушалки. За участие в томболата в края на кампанията за спечелване на iPhone 14 потребителят трябва да е регистрирал поне 6 (шест) касови бележки, с които не е спечелил ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg и с които не е спечелил безжични слушалки. Участникът може да спечели по една награда от вид, т.е. максимум награди, които един потребител може да спечели, са 1 бр. iPhone 14, 1 бр. ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg и 1 бр. безжични слушалки, като за целта потребителят следва да е регистрирал поне 12 различни и одобрени от администраторите касови бележки.

Участникът е длъжен да запази касовите бележки от покупките до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направените покупки, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

На датите 05.06, 12.06, 19.06 и 26.06 се теглят на случаен принцип по 30 победители за ваучери на стойност 50 лв за пазаруване от emag.bg, както и по 30 победители за безжични слушалки. След одобрение на касовите бележки, с които потребителите са изтеглени като победители в томболата за ваучери на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават уникален код на ваучера си за пазаруване. След одобрение на касовите бележки, с които потребителите са изтеглени като победители в томболата за безжични слушалки, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на спечелената награда.

На датата 26.06.2023 г. се теглят на случаен принцип 3-ма победители за iPhone 14. След одобрение на касовите бележки, с които потребителите са изтеглени като победители в томболата за iPhone 14, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на спечелената награда.

При изтегляне на потребител като печеливш, администратор на платформата ще провери снимката на касовите му бележки, за да бъдат одобрени. В случай че от касовата бележка не става ясно, че закупените артикули са близалки и/или дъвки на Chupa Chups, напр. вписани са “Хранителна стока”, “Артикул” или друго, то потребителят следва да заснеме касовата бележка до закупените Chupa Chups продукти. В случай че касовата бележка не бъде одобрена, потребителят губи правото си за спечелване на наградата и на негово място ще бъде изтеглен друг потребител. В случай че потребителят бъде одобрен като печеливш, ще получи последващ имейл с потвърждение за спечелването на своята награда и повече информация относно нейното получаване.

Наградите, налични за участниците в Играта, са:

3 броя iPhone 14, 128 GB, 6 GB RAM, 5G, RED
120 броя ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg
120 броя безжични слушалки STELS i500 със зареждащ кейс

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

Всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта www.chupagames.com в момента на спечелването на наградата.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица или заменяни за тяхната парична равностойност или за други продукти.

Участниците, спечелили ваучер за пазаруване от emag.bg, ще получат своя уникален код в имейл, последващ уведомителния имейл за спечелване на наградата.

Участниците, спечелили безжични слушалки, следва да предоставят двете си имена, телефон за връзка, имейл адрес и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy.

Печелившите участници на безжични слушалки получават наградите си по куриер в срок до 40 работни дни от края на промоцията на посочения от тях пощенски адрес. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Възложителя.

Участниците, спечелили iPhone 14, следва да предоставят двете си имена, телефон за връзка, имейл адрес и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy.

Печелившите участници на iPhone 14 получават наградите си по куриер в срок до 40 работни дни от края на промоцията на посочения от тях пощенски адрес. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Възложителя.

Краен срок - 25 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара