Спечелете семейни СПА почивки и 100 комплекта за лятно блаженство от IKEA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 юли 2023

Как се участва:

Чрез покупка за поне 50 лв. в магазини IKEA и заплащане безконтактно с Mastercard.

Пълни правила:

Спечели си лятно блаженство

Лятото носи красота и безвремие, които никога не избледняват. Това са миговете с близките, спокойствието и пътешествията, малките удоволствия от живота. Те ни припомнят, че е важно да забавим темпото, за да се насладим на момента. А сега ИКЕА и Mastercard® идват на помощ в тази благородна мисия. Включи се в играта ни и можеш да спечелиш незабравимо лятно блаженство.

Ето как:
Пазарувай в магазин ИКЕА (или онлайн на IKEA.bg) за над 50 лв., плати безконтактно с Mastercard® и регистрирай тук касовата си бележка. Така участваш за един от 100 комплекта за релакс и за една от двете големи награди – спа преживяване в България.

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България в магазини ИКЕА гр. София и гр. Варна, магазин ИКЕА Mall of Sofia, ИКЕА Центрове за поръчки в гр. Пловдив и гр. Бургас и ИКЕА онлайн магазин („Участващи обекти“).

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ

Промоционалната кампания ще се състои на два етапа. В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който направи покупка на обща стойност минимум 50,00 лв с ДДС на една фактура/касова бележка в някой от Участващите обекти, плати своята фактура/касова бележка безконтактно или онлайн с Mastercard (кредитна или дебитна карта, издадена от банкова или кредитна институция на територията на Република България преди датата на стартиране на настоящата кампания), и след това регистрира данните от покупката на сайта  https://bulgariatrip.bg/, като следва посочената там процедура, участва в етап на Промоционалната кампания. За регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Промоционалната кампания. При спазване на условията за регистриране за участие, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.

Във втория етап от Промоционалната кампания, участие ще могат да вземат само Печелившите, спечелили награда от първия етап. Условието за участие във втория етап на Промоционалната кампания Печелившите от първия етап да снимат наградата си и да качат публична снимка в Instagram с #IKEAMastercard.

За валидна регистрация се счита такава в която, Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, обект, в който е извършил покупката (във връзка с която извършва регистрацията), най-близък ИКЕА обект за получаване на наградите от Промоционалната кампания.

Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора, и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.

Всеки Клиент може да участва в Промоционалната кампания не повече от веднъж дневно, като всяка покупка над 50,00 лв. с ДДС на една фактура/касова бележка и регистрация на данните от покупката се счита за едно участие.

Участникът трябва да запази ПОС бележката, която при спечелване на награда ще бъде поискана за доказване на валидна регистрация за участие в Промоционалната кампания. Вместо ПОС бележката, Печелившият може да предостави и документ от банката-картоиздател, доказващ заплащането на закупените от Организатора стоки - съдържащ име, дата и сума на трансакцията. Когато покупката е направена чрез ИКЕА онлайн магазин, Печелившият следва да представи извлечение от банката-картоиздател, доказващо заплащане на закупените от Организатора стоки, съдържащ име, дата и сума на транзакцията.

В първия етап на Промоционалната кампания се раздават общо 102 (сто и два) броя награди, а именно:

Малки награди: 100 броя комплекти за лятно спа блаженство, като всеки комплект включва: 00544718 (кърпа за сауна); 30542548 (кимоно S\M или M\L); 50542632 (пазарска чанта, голям размер); 50542482 или 70542481 (бутилка за вода, неръждаема стомана); и Големи награди: 2 (два) броя – ваучер за спа преживяване в България, подробно описани по-долу.

Всички награди от първия етап на Промоционалната кампания ще бъдат раздадени в 2 тегления, както е посочено по-долу. При всяко теглене ще се предоставя по 50 (петдесет) броя малки награди летни комплекта и по 1 (една) голяма награда, както следва:

    1-во теглене: на 14.06.2023 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 03.05.2023 г. ., 00:00 ч. до 13.06.2023 г.., 23:59 ч. включително.
    2-ро теглене: на 01.08.2023 г. от всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 14.06.2023 г. ., 00:00 ч. до 31.07.2023 г.., 23:59 ч. включително.

Големите награди от първия етап на Промоционалната кампания са ваучери за спа преживяване в България, като всеки печеливш на Голяма награда следва да избере една от двете опции:

А) Ваучер за спа преживяване в Wine & SPA Hotel Chukara, който включва:

4 нощувки в делукс едноспален апартамент, с включени закуски, достъп до СПА център за семейство до 2 възрастни и 3 деца до 11 г., както и винен тур и дегустация на 5 вида вина за двама възрастни.

или

Б) Ваучер за спа преживяване в Hyatt Regency Pravets Resort, който включва:

4 нощувки в двойна стая с изглед към езерото с включена закуска, обяд и вечеря на бюфет; Безплатно ползване на закрит басейн, фитнес и спа термална зона; Голф урок с професионален инструктор за цялото семейство; Пакетът е за 2 възрастни и 1 дете до 11г.

Реализацията за голяма награда трябва да се случи в периода юни-септември 2023г., освен ако не бъдат наложени рестриктивни мерки, водещи до невъзможност за ползване на услугата. При подобен сценарий е необходимо съгласуването между Печелившия и съответния туроператор (избрани от Организатора или Агенцията) за уточняване на алтернативните периоди за организиране на преживяването.

Във втория етап на Промоционалната кампания се раздават общо 2 (два) броя награди, а именно ваучер на стойност 1000 (хиляда) лева за ИКЕА. Повече информация за ползването на ваучера, може да намерите на този линк: https://www.ikea.bg/customer-support/ikea-gift-card/.

Всички награди от втория етап на Промоционалната кампания ще бъдат раздадени в 2 тегления, както е посочено по-долу. При всяко теглене ще се предоставя по 1 (един) брой ваучер за 1000 (хиляда) лева, както следва:

    1-во теглене: на 21.07.2023 г. от качилите публична снимка в Instagram с #IKEAMastercard в периода от 20.06.2023 г. , 00:00 ч., до , 23:59 ч. включително.
    2-ро теглене: на 07.09.2023 г. от качилите публична снимка в Instagram с #IKEAMastercard в периода от 07.08.2023 г.. 00:00 ч., до , 06.09.2023 г. 23:59 ч. включително.

Печелившите и за двата етапа на промоционалната кампания ще бъдат определени чрез специализиран софтуер и тричленна комисия чрез теглене на случаен принцип, в централния офис на Организатора. Резултатите от тегленето, както и Печелившите ще бъдат отразени в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора. Освен печеливш, при всяко теглене за Голямата награда ще бъдат изтегляни по 2 резервни Участника.

Спечелилите награди ще бъдат информирани посредством обявяване на сайта на Организатора, https://www.bulgariatrip.bg, до два дни след датата на изтеглянето им, чрез изписване на първо име и фамилия, и последните 3 цифри от телефонния номер или други подобни комбинации. Спечелилите награди би могло да бъдат уведомени и по телефона и/или по електронна поща (на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща при регистрацията им на сайта https://bulgariatrip.bg/) за спечелването на наградата. В случай че първият печеливш Участник не получи Голямата наградата от играта, в срок до един месец от момента на обявяването му на сайта на Организатора www.bulgariatrip.bg, наградата се предоставя на резервата.

Наградите се получават след легитимация с документ за самоличност на място в най-близкия обект на Организатора (магазини ИКЕА, гр. София и гр. Варна, сектор „Обслужване на клиенти”, и на касите в ИКЕА Центрове за поръчки в гр. Пловдив и гр. Бургас) срещу попълнен и подписан от печелившия приемо-предавателен протокол за получаване на награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара