Спечелете кафеавтомати Philips, 50 бутилки и 50 термо чаши Baileys

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 май 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Baileys от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД на територията на Република България.

В Промо играта участват продуктите Baileys Original, Baileys Strawberry & Cream, Baileys Delicious Light и промоционален пакет с една чаша.

Наградите, предвидени за Печелившите участници в томболата, са общо 106:

– 6 ( шест) броя Кафеавтомати Philips
– 50 (петдесет) бутилки Baileys Delicious Light
– 50 (петдесет) термо чаши Baileys

Наградите, показани в рекламните материали на Промо играта, са илюстративни и илюстрациите върху тях могат да се различават от реалните.

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМО ИГРАТА

След покупка на 1бр. Baileys Original, Baileys Strawberry & Cream, Baileys Delicious Light или Промо пакет с една чаша Baileys от ЛИДЛ България участникът регистрира номера на касовия бон/фактура за закупения продукт на www.avendi.bg/coffee .

Участникът следва да въведе следната информация при регистрация:

    Име;
    Фамилия;
    Тел. Номер за връзка;
    Номер на касова бележка или снимка на касова бележка, удостоверяваща покупката на 1бр. Baileys Original, Baileys Strawberry & Cream, Baileys Delicious Light или Промо пакет с една чаша Baileys

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената покупка на продукт/ продукти Baileys следва да бъде запазен от Участника в Промо играта. Не представянето на оригинала на фискалния бон/фактурата е основание за отказване получаването на награда.

Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/ продукти Baileys, различен от вече регистриран фискалния бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на томболата всеки Участник ще се счита за уникален посредством своя имейл и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши Участници имат един и същ имейл адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора, а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени повече от един продукти Baileys, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в томболата само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки Участник може да спечели само по една от трите вида награди. Настоящото ограничение се отнася и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

Недопустими са действия, с които чрез измама се влияе върху резултатите от Промо играта, както и всички действия, извършвани с цел да бъде заблуден Организаторът на Промо играта. При установяването на такива действия, извършилият ги Участник се лишава от правото да получи спечелената от него или с негово съдействие награда.

Представянето на копие от фискален бон/ фактура вместо оригнал се приема за опит за измама и е основание за дисквалификация на съответния Участник. Всеки опит за манипулация или промяна на оригинала на фискалния бон/ фактура дава право на Организатора да дисквалифицира съответния Участник.

Спечелилите участници ще бъдат определени чрез специален софтуер, спазващ случайния принцип.

Тегленето ще се извърши на 05.06.2023 г., като в тегленето ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/coffee, в периода 04.05.2023 – 31.05.2023г. 00:01, 23:59 българско време.

Протоколът с резултатите от тегленето на наградите ще бъде публично оповестен до 6.06.2023г. на www.avendi.bg/coffee.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 20.06.2023г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер или на посочената от тях електронна поща.
Наградите, се доставят чрез куриер на адреса, посочен от съответния печеливш Участник в срок до петнадесет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара