Спечелете термостатни смесители Grohe, 50 броя душ Vitalio и 100 хавлиени кърпи

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 6 юни 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Grohe от магазини Практикер и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Промоцията се провежда във всички търговски обекти Praktiker на територията на Република България и не важи за онлайн покупки.

Награди

    1. Термостатен смесител за душ Precision Flow – 5 бр.;
    2. Душ VITALIO START100 II 27946000 – 50 бр.;
    3. Брандирана хавлиена кърпа – 100 бр.;
    4. Организаторът и/или Практикер Ритейл ЕООД не носят отговорност, за наличието на скреч карти/награди във всички участващи обекти. При желание да участва в Промоцията, участникът преди да закупи участващ продукт, следва да се информира за наличието на скреч карти и/или награди в съответния участващ обект.

За да участва в Играта, лице, което отговаря на изискванията по Раздел 4, е необходимо:в периода на провеждане да закупи продукт Grohe от някой от участващите в Промоцията обекти. За всеки закупен продукт, участникът срещу представяне на фискалния бон на гише информация получава 1 (една) скреч карта, която следва да изтрие веднага на място. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:
    1. „Термостатен смесител за душ Precision Flow“ – участникът печели Термостатен смесител за душ Precision Flow. Наградата се получава, при спазване на условията в раздел „Получаване на награди“ по-долу;
    2. „Душ VITALIO START100 II 27946000“ – участникът печели Душ VITALIO START100 II 27946000. Наградата се получава, при спазване на условията в раздел „Получаване на награди“ по-долу;
    3. „Хавлиена кърпа“ – участникът печели брандирана хавлиена кърпа, която получава веднага, на място в търговския обект;
    4. „Не печели“ – участникът не печели награда.

Наградите по т. 5. се получават, както следва:

Участник, спечелил Термостатен смесител за душ Precision Flow или Душ VITALIO START100 II 27946000, получава спечелената награда по куриер. За целта печелившият участник в срок до 30.06.2023 г., следва да уведоми Организатора на +359 2 971 99 59 или имейл grohe-bulgaria@grohe.com, да му изпрати печелившата скречкарта, заедно с копие на касовия бон, както и да предостави данни за доставка на наградата (адрес на територията на Република България, имена, телефонен номер).

Участник, спечелил по реда на т. 6.1.3. получава спечелената брандирана хавлиена кърпа веднага, на място от гише Информация срещу предаването на печелившата скречкарта.

За въпроси, свързани с настоящата Игра, потребителите могат да ползват телефонна линия +359 2 971 99 59 или да напишат имейл на grohe-bulgaria@grohe.com
 

Post a Comment

По-нова По-стара