Спечелете един от 40 броя препарати за съдове Fairy Max Power

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 май 2023

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Опитвали ли сте някога да измиете съдове с упорити мазнини по тях, без да използвате гореща вода? Fairy Max Power се справя с тази задача бързо и лесно за безупречно чист резултат!

Благодарение на своята подобрена формула нашите първокласни продукти за измиване на съдове действат ефективно дори и при температура на водата от едва 23 градуса. И правят ежедневното миене на съдове бързо, но и много по-икономично.

Всички продукти от гамата Fairy Max Power имат практична възможност за дозиране, като по този начин използвате продукта до последната капка. Добавете към това и избора между четири свежи аромата – лимон, нар, чаено дърво или череша, за да получите безпроблемно, бързо и по-приятно измиване на съдовете всеки ден!

Спечелете Fairy Max Power и се убедете сами в измиващата му суперсила!

Подаряваме Fairy Max Power на 40 потребители, които след това ще очакваме да оценят продукта. За да участвате в томболата, оставете отговор на въпросите, които ще публикуваме през следващите две седмици.

Ето и първия ни въпрос за участие:
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

На 16 май ще изтеглим първите 10 потребители, които ще имат ангажимент да споделят в темата впечатленията си от Fairy Max Power в кратко ревю. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара