Спечелете фотоепилатори Braun PL5159 и талет Apple 10.2 inch Pad 9


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Соня Дакова
Bry Ivanov
Gavril Tagarev
Мария Василева Янкова

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Gillette или Gillette Venus за поне 12.99 от магазини dm и коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Лятото наближава 🏖 Мечтаеш за гладка кожа и трайни резултати, но все не намираш свободни минути за себе си? 

Подари си време с Gillette Venus & Gillette ⏰ и участвай за 1 от 4 награди – 3 фотоепилатора и 1 таблет!*🎁 

Следвай тези стъпки:
🌞 купи продукти Gillette или Gillette Venus от @dm_bulgaria на мин. стойност от 12.99лв. с ДДС**
🌞 отиди на Facebook страницата на Gillette Bulgaria и напиши номера на касовата бележка в коментар под публикацията;
🌞 участвай за 1 от 4 награди!

*Един участник може да участва в играта с една касова бележка/електронен касов бон само веднъж.

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски обекти и онлайн магазина на „дм България“ ЕООД.

3.2. След приключването на Играта, участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност и няма по-нататъшни задължения спрямо клиенти, които са с убеждението, че Играта все още продължава. Организаторът потвърждава, че Играта започва на 11.05.2023 г. и приключва на 14.06.2023 г., независимо дали преди и/ или след посочения период рекламни материали за Играта, могат да бъдат открити в търговските обекти до окончателното им отстраняване.

* Регистрацията на касови бележки за поръчки, направени онлайн в периода на кампанията от 11.05. до 14.06.2023 включително, е до 20.06.2023 г. включително.

В Играта участват всички продукти с марка Gillette/Venus (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти и онлайн магазина на „дм България“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.  

Участниците трябва да пазят касовата бележка/електронния касов бон без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка или електронния касов бон в PDF формат на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:

    Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
    Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
    Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
    Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
    На снимката трябва ясно да се виждат обектът на „дм България“, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:

    1 (един) бр. Apple 10.2 inch Pad 9 Wi-Fi 64GB Space Grey, на стойност 934,10 лева с ДДС
    3 (три) бр. фотоепилатори Braun PL5159, всеки на стойност 1208.70 лева с ДДС

*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след крайния срок за регистрация на касови бележки (20.06.2023), по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 4 печеливши участници и 4 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

В срок от 3 дни след тегленето, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на Gillette Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Играта. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Facebook страница на Gillette Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от оригиналната касова бележка/електронния касов бон в PDF формат в 7-дневен (седемдневен) срок след обявяването в Facebook, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка/електронния касов бон трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с публикувания в коментар под поста, анонсиращ Играта в официалната страница на Gillette Bulgaria в Facebook; дата на покупката, която трябва да е в периода на Играта; както и името на закупените продукти с марка Gillette и/или Venus.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка/електронния касов бон, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията в Facebook профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

Краен срок - 14 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара