Спечелете 10 професионални куфара за грим от NYX

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Донка Петрова
Христиана Тодорова
Мария Братоева
Мария Велева
Стела Попова
Красимира Атанасова
Елмира Ангелова
Биляна Николова
Диана Бенева
Ваня Драгиева

Как се участва:

Чрез покупка на 2 продукта Nyx Professional Makeup от магазини Lilly и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са общо 10 на брой, както следва:
- 10 бр. професионален куфар за грим Никс.

Наградите не могат да бъдат заменяни с тяхната парична равностойност и/или да бъдат преотстъпвани на други лица.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи два продукта с марка Nyx Professional Makeup, от който и да е физически магазин или онлайн от търговската верига „Лили Дрогерие” ЕООД в периода на Кампанията, посочен в раздел 5. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. С една касова бележка може да се направи само една регистрация, независимо от стойността на покупката.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, като регистрира неограничен брой касови бележки, но не може да спечели повече от една награда.

Организаторът не носи отговорност за невъзможност за регистрация и участие в Играта поради настъпване на обстоятелства извън техния контрол, като: случайни събития, проблеми в локалната мрежа или глобалната мрежа (Интернет), услуги на свързаност, предоставяни от трети лица, както и всякакви други услуги извън контрола на Организатора. Също така, Организаторът не носи отговорност за некоректни данни, предоставени от участниците, вкл. при предоставяне на данни на трети лица без правно основание.

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 7 дни след края на кампанията. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници и 10 резервни.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на 09.06.2023 г. до 18:00 часа на фейсбук страницата на Организатора, за което участниците дават изричното си съгласие, приемайки Правилата на Играта.

В рамките на 7 (седем) дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже на посочения телефон или email адрес с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с избрания участник в рамките на три опита в рамките на 2 (два) дни, то той ще пристъпи към първия изтеглен резервен участник.

Наградите ще бъдат изпращани от Организатора по куриер, за негова сметка, в срок до 10 (десет) работни дни, считано от датата на валидиране на участието на всеки един печеливш. Получаването на наградата ще става лично от изтеглените печеливши участници чрез куриер на Организатора или спедиторска фирма.

Краен срок - 31 май 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара