Спечелете 5 пакета с любими продукти Черноморец

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 9 април 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🥚🥳 Време е за великденска игра с награди

Великден е време за семейството. ❤️ Разкажете ни къде ще празнувате и какво ще приготвите на семейната празнична трапеза. 

На 10.04 ще изтеглим петима победители, които ще спечелят пакет с любимите продукти Черноморец, включително и новите ни бисквити. ⭐⭐⭐

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил. Коментари от дублиращи се профили, регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в играта и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелване на награда. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно едностранно да дисквалифицира участници без допълнително уведомление.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“, между всички участници, изпълнили условието на т. 3.1., на произволен принцип ще бъдат изтеглени 5 (пет) печеливши, на всеки от които ще бъде предоставена 1 бр. „Награда“ по смисъла на т. 4.2 от Общите условия.

Печелившите участници ще бъдат оповестени публично до 18:00 ч. на 10.04.2023 г. във Facebook страницата на Организатора.

Всеки участник, обявен за печеливш в „Играта“, има право да получи от Организатора „Наградата“, която да му бъде доставена на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

Наградите са общо 5 (пет) броя, като всяка награда представлява:
- 1 (един) брой бонбони Черноморец (172 г);
- 2 (две) опаковки бисквити Черноморец (120 г);
- 4 (четири) броя вафлен десерт Черноморец с портокал и фъстъци (75 г);
- 1 (една) опаковка Обикновени вафли Черноморец с портокал (210 г).

За да получи Наградата, обявеният за печеливш участник трябва да изпрати лично
съобщение до Facebook страницата на Организатора, в което да посочи две имена, телефон за контакт, адрес, на който да му бъде изпратен наградния комплект, посочен в т. 4.2.

🍀 Пожелаваме ви късмет!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара