Спечелете телефон Apple iPhone 14 от Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Елвин Рафедова от Варна

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🌟 ИГРА 🌟⁣
Включи се в играта за нов iPhone 14! 

Правилата са прости:⁣
👍 Харесай поста⁣
👬 Тагни приятел⁣
📤 Сподели поста на стори⁣

Можеш да участваш с неограничен брой коментари! Включи се в играта до 30.04.2023.

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Забранени са действия от страна на участници в Играта, с които се цели вероятността за спечелване на играта да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни от и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за печалба на един брой телефон iPhone 14.

Наградите ще бъдат изтеглени на 01.05.2023 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившият Участник ще бъде обявен с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Краен срок - 30 април 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара