Спечелете уикенд за двама в хотел 'Кампус 90' във Варна

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар и споделяне във фейсбук.

Пълни правила:

↗️ Сподели тази публикация и тагни този, който смяташ, че се интересува от нея и може да спечелиш уикенд за двама в хотел "Кампус 90" във Варна. 🏖️

Сезон 5️⃣  на E-Fest е особено вълнуващ, тъй като за първи път освен кастинга онлайн ще се проведе и финален кръг на живо във Варна. Ние като организатори искаме да дадем шанс на колкото може повече хора да се включат в конкурса тази година и да изживеят това вълнуващо приключение, да покажат таланта си пред многохилядна аудитория, да спечелят награди от атрактивния ни награден фонд, да усъвършенстват таланта си, да направят стъпка напред в кариерата си.

Вие също може да помогнете в популяризирането на конкурса и едновременно с това да спечелите една от желаните ни награди - уикенд за двама в хотел "Кампус 90" във Варна.

Хотел "Кампус 90" е един от различните хотели във Варна с неподражаема атмосфера и уникален дух.  От прозорците му се разкрива впечатляваща гледка към прекрасната ни морска столица. Всяка стая е декорирана уникално с ръчно изрисувани стенни пана. Хотелът разполага и с просторни апартаменти, функционално обзаведени студиа, фитнес зала, зали за събирания и репетициии, а най-хубавото е огромната тераса под звездите на покрива, където със сигурност ще има незабравимо парти на E-Fest.🌟

Ако искаш да прекараш един незабравим уикенд заедно с нас и с всички участници в E-Fest в хотел "Кампус 90", достатъчно е да:
✅харесаш и последваш страницата ни
✅тагнеш колкото желаеш свои приятели, които смяташ, че се интересуват от конкурса и наградата
✅споделиш публикацията.

Можеш да я споделяш колкото пъти искаш и да тагваш колкото хора желаеш. Така шансът ти да спечелиш наградата се увеличава.

Късмет!🍀

Краен срок - не е посочен

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара