Спечелете 3 кошници с млечни продукти на Козарев

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 5 април 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Време е за вкусни подаръци! 🤩 

В кошницата ни те очаква букет от млечни кози продукти Козарев. С кого би ги споделил?🤔 

Напиши ни в коментарите и може да си сред 3-мата късметлии, които ще спечелят вкусната кошница. На 06.04. ще обявим печелившите.
 
Участието в Играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.
Всеки потребител участва еднократно в Играта независимо от броя коментари, които е  публикувал.

Наградите в Играта “Ще споделя Великден с…?” са 3 (три) на брой  комплекта, всеки включващ 7 (седем) броя продукти на Козарев - Зряло козе сирене, Зрял кози кашкавал, Гауда, Качамурица, Свежо козе сирене - натурално, с копър и чесън, с риган.

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип - 3 титуляра и 3 резерви.  Организаторът ще се свърже с резервите в случай на дисквалифициране на титуляр по  силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившите участници ще бъдат 3 (три) на брой и ще бъдат публикувани на Facebook  страницата на Млечни кози продукти "Козарев" на 06.04.2023.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена  форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта.  Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: две  имена на получателя, телефон за връзка, адрес за доставка. Данните (имената на  получателя, телефон за връзка и адрес за доставка) се използват за целта на доставката.  

Срокът за разпращане на наградите е до 20 работни дни след получаване на данните  на всички печеливши.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара