Спечелете куфари Benetton от кампанията на Syoss

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 май 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Syoss за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България.

Наградата е куфар Benetton с размери 50/35/23см.

Общият брой на наградите е 10 бр., от които 5 бр. в черен цвят и 5 бр. в червен цвят. Наградите ще се разпределят на случаен принцип между печелившите.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Syoss на минимална стойност 5 лева с ДДС. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочената в т. 7.1 марка, в периода на Кампанията и регистрация с две имена, имейл, телефонен номер и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж, независимо от броя и стойността на продуктите, посочени в нея. За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.syoss-promo.bg.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

Тегленето на наградите ще се състои на 07 юни 2023 г. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши и 10 резервни участника. Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 14 юни 2023 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 19 юни 2023 г.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок до 19 юни 2023 г., наградите се разпределят между резервните печеливши, документирано с протокол.

При въпроси във връзка с кампанията, можете да се свързвате с нас на тел. 02 806 39 00 или на адрес: schwarzkopf.bg@henkel.com.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара