Спечелете 20 броя Серум за бръчки NIVEA Q10 Wrinkle Filler

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 март 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

GIVEAWAY

Кажи ни повече за кожата си и открий твоето решение срещу бръчки с новия NIVEA Q10 Серум за запълване на бръчки!

Понякога признаците на стареене се появяват по кожата, дори и при ежедневна грижа. Можеш да забележиш фини линии около очите и устните, когато се усмихваш; или по челото, докато си правиш селфи с приятелка; или между веждите, когато някой ти открадне мястото за паркиране или те прередят на касата в магазина. ☹

С течение на времето линиите се задълбочават и роля има и намаляващото количество коензим Q10 в кожата. Този антиоксидант реактивира клетките и ги защитава от свободните радикали, за да поддържа кожата гладка и стегната за по-дълго време, независимо от възрастта. С продуктите с Q10 кожата ти ще запази младежкия си и сияен вид.

Какво ще кажеш да откриеш твоето Q10 решение за борба с бръчките? Просто отговори на няколко бързи въпроси и ще откриеш коя е подходящата Q10 рутина за теб. Освен това, ще имаш шанс да участваш в нашия GIVEAWAY до 31.03.2023 г. и да спечелиш 1 от 20 броя Серум за бръчки NIVEA Q10 Wrinkle Filler с доказано действие срещу упоритите бръчки!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 3 април 2023г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите участници, които ще получат по 1 брой Серум за запълване на бръчките NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert.

Тегленето на имената на печелившите участници ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени името на 20 печеливши и 20 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившия и резервата. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията до 4 април 2023г.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара