Спечелете стенни часовници и огледала от мебели Виденов

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 март 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🎉 GIVEAWAY 🎉

🧐 Знаеш ли, че Мебели Виденов има 45 магазина в цялата страна? Или с други думи, можеш да откриеш нашите магазини в 42 града в България.

👆 Спри видеото и сподели в коментар името на града. Не забравяй и да ни последваш и може да спечели страхотни награди за дома:

🎁 2 x Артистичен стенен часовник.
🎁 2 x Стилен часовник за стената.
🎁 2 x Елегантно огледало.

Участието в играта не е свързано със закупуването/ползването на стока и/или услуга, предоставяна от Организатора. Организаторът си запазва правото да променя или удължава периода на провеждане на ИГРАТА, за което участниците ще бъдат уведомени своевременно чрез съобщение на https://www.instagram.com/videnov.bg/

Всеки, изпълнил правилно условията на Играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на една от 6-те награди. Тегленията ще се извършват на лотариен принцип. Ще бъдат изтеглени 6 печеливши и 6 резерви, чрез приложението https://commentpicker.com/

Участник може да спечели най-много една награда.

Организаторът ще обяви имената на общо шестимата печеливши участници от двата подпериода на 29.03.2023г в Instagram страницата си. Печелившите участници ще бъдат обявени в коментар под поста на Играта, отговарящ на съответния подпериод в официалната Facebook страница на Организатора. Всеки от печелившите следва да се свърже с организатора на лично съобщение през платформата Facebook в срок от 3 работни дни след обявяването му за победител. Ако в този срок печелившият не се свърже с организаторите, то той губи наградата и Организаторът ще обяви за печеливш участник изтегления като резерва. Наградите ще бъдат доставени от Организаторите на посочен от победителите адрес и лице за контакт.

Наградите се изпращат до адрес на магазин на Мебели Виденов, посочен от победителите, в срок до 10 дни от получаване на данните от Победителя. Получаването на наградата се извършва само на територията на Република България, лично от лицето, участвало в Играта. За получаване на наградата Победителят представя на служителя на магазина своя лична карта, с цел удостоверяване на самоличността и възрастта на Победителя.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара