Спечелете дрешки от собствените марки на Lidl и фотосесии

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 март 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

👼🐥 GIVEAWAY за супер мами 👼🐥

👚👖 Пак идва онова време от годината, пак сменяме гардероба на децата и пак всяко дете е със собствено мнение и желание за своята визия. Ние с Lidl Bulgaria искаме да ви зарадваме, да ви улесним и да направим това приключение със смяната на дрехите едно приятно преживяване за три от вас и вашите любими същества във възрастови групи – 1-3 години, 4-7 години и над 7 години.  

💕 Можете да си спечелите професионална фотосесия и сет от дрешки на собствените марки на Lidl - Lupilu (дрехи за бебета и малки деца) или Pepperts (дрехи за деца и младежи). А вашите малчугани ще се превърнат в модни звезди пред обектива, защото ще бъдат заснети в забавна и стилна фотосесия, която ще се публикува в лайфстайл медията Лицата на града.

Обещаваме ви най-забавния ден, който можете да си представите, и разбира се дрешките на Lupilu или Pepperts, с които малките победители ще позират, ще отнесете у дома като награда. 

👉КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

Много е лесно. Трябва само да оставите снимка като коментар под този пост с дрешки Lupilu или Ppperts, които вече са умалели на вашите деца, или пък нови попълнения в гардероба им, които сте закупили наскоро от Lidl за новия сезон пролет-лято 2023, като хванете в кадър и бранда. 

🤩 Ще изтеглим трима победители:
Майка с дете на възраст 1-3 години
Майка с дете на възраст 4-7 години
Майка с дете на възраст над 7 години

🛎 Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип, чрез томбола и ще бъдат обявени в коментар под този пост на 28.03.2023 г.

🍀Успех на всички!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара