Спечелете 5 комплекта с безжични слушалки Logitech, суичър и продукти Nivea

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Пламена Маврова
Любомира Йорданова
Цветелина Найденова
Йонелия Стетфанова
Полина Василева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и попълване на анкета.

Пълни правила:

GIVEAWAY
НЕ ПРОПУСКАЙ ШАНС ЗА СУПЕР НАГРАДА ОТ NIVEA И LOGITECH!

За да ти помогнем по пътя към възвръщането на контрола върху твоята кожа и доброто ти настроение, ти приготвихме страхотен GIVEAWAY с вълнуващи и ексклузивни награди.

Попълни анкетата по-долу и можеш да спечелиш 1 от 5 комплекта, които съдържат:

    Пълната серия продукти NIVEA DERMA SKIN CLEAR: Нашата иновация, която ще ти помогне да намалиш видимо пъпките, черните точки и други несъвършенства по кожата
    Безжични слушалки LOGITECH: За да изразиш уникалното си чувство на стил и да се насладиш на всички любими песни, които поддържат доброто ти настроение
    Суичър #TeamUpWithYourSkin: За да се чувстваш стилна, уникална и добре в кожата си

Тази ексклузивна комбинация от награди определено не е за изпускане! Затова побързай и се запиши – кампанията е активна до края на месец март.

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 4 април 2023г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите участници, които ще получат по 1 брой комплект, съдържащ 1 брой Измиващ гел за лице NIVEA Derma Skin Clear, 1 брой Тоник за лице NIVEA Derma Skin Clear, 1 брой Нощен пилинг NIVEA Derma Skin Clear и 1 брой Скраб за черни точки NIVEA Derma Skin Clear + 1 брой Безжични слушалки Logitech Wireless Zone Vibe 100 и 1 брой Суичър #TeamUpWithYourSkin. 

Тегленето на имената на печелившите участници ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени името на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. 

За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившия и резервата. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/dermaskinclear до 5 април 2023г..

Краен срок - 31 март 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара