Спечелете тоалетна вода Miss Dior, парфюмна вода Dior J'adore и спирала за мигли

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Евелина Цветанова
Марияна Николова
Кристина Петрова

Как се участва:

Чрез отваряне на мемори карти регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Скъпи читатели, прекрасни дами,

Наближава един от най-любимите ни празници – Денят на жената!

Всяка година очакваме 8 март с голямо вълнение и трепет. На този ден получаваме много жестове на внимание и любов от обичаните от нас мъже, но също така споделяме празника и със скъпите на сърцето ни дами в нашия живот. И тази година няма да е изключение, като ни предстоят много емоции и красиви преживявания.

За да направим празника ви още по-вълнуващ и незабравим, ви каним да участвате в нашата игра за 8 март. Наградите, които ви очакват са прекрасни и ще ви направят много щастливи!

Ето и условията на играта:

Отворете двойките карти в мемори играта и можете да спечелите награда!

Всичко, което трябва да направите е да наредите мемори картите и да попълните коректно задължителните полета от регистрационната форма. Първите трима, които за най-кратко време отворят двойките еднакви карти, ще спечелят по 1 от обявените награди.

Награди:

Тоалетна вода MISS DIOR BLOOMING BOUQUET 50 мл

Парфюмна вода DIOR J'ADORE PARFUM D'EAU 50 мл

Спирала за мигли DIOR DIORSHOW 24H BUILDABLE VOLUME MASCARA 10 мл

На 14.03.2023 г. Организаторът, обяви имената на тримата от участниците, който за най-кратко време са отворили двойките еднакви карти, всеки от които ще спечели по 1 (една) от обявените награди.

Организаторът на играта ще обяви имената на печелившите на страницата на az-jenata.bg, както и ще очаква печелившите да изпратят в рамките на 5 (пет) работни дни, отговор на имейла, от който са получили уведомлението за спечелването на наградата.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва или чрез изпращането й на посочен от него адрес на територията на Република България, чрез куриерска фирма „Интерлогистика“ за сметка на „Инвестрор.БГ” АД. 

Краен срок - 13 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара