Спечелете дрехи за цяла година за вас и двама приятели

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:





Играта е приключила!

Печеливши:

Vaide Bikova
Musa Mustafa
Atidje Alieva

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и покана на приятели.

Пълни правила:

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

Всеки получава 24 броя облекло от PikaLuna по свой избор.

Трима победители ще получат безплатно продукти от PikaLuna по свой избор. Ще имат възможността да изберат от ВСИЧКИ продукти на PikaLuna – било то клинове, блузи, тениски … Вие изберете!

Ваучер със сума на стойността на последната покупка.

Освен основната награда победителите ще получат и допълнителна печалба: ако някой от победителите направи покупка в уебсайта на PikaLuna по време на периода на конкурса с награди, ще получи подаръчен ваучер със сума на стойността на покупката.

Само този, който направи покупка, получава ваучер със съответната сума. Затова, ако победителят похарчи 50 € в PikaLuna по време на конкурса с награди, ще получи еднократен безплатен ваучер на стойност 50 €. Добра сделка, нали?

В противен случай не се тревожете – покупката от PikaLuna не е условие за участие в тегленето на конкурса с награди!

Това е само бонус, който накрая Ви осигурява подаръчен ваучер отделно от основната награда. Всичко е ясно, нали?

КАК ДА УЧАСТВАТЕ В НАШИЯ КОНКУРС С НАГРАДИ? 

Много просто:

Регистрирайте се заедно с двама приятели.

След като се регистрирате, използвайки формуляра по-долу, двамата Ви приятели ще получат покана за участие в конкурса с награди по имейл. Послепис: Не забравяйте да проверявате и спам пощата си!

Официално ще участвате в конкурса с награди тогава, когато И ТРИМАТА потвърдите своето участие и получите имейл с потвърждение. Ако някой от приятелите от групата не потвърди участие, тогава никой от групата няма право да участва в конкурса с награди.

КАК ДА УВЕЛИЧИТЕ ШАНСОВЕТЕ СИ ЗА ПОБЕДА?
Запишете се за участие в конкурса с награди няколко пъти!

Истина е: можете да участвате в конкурса с награди няколко пъти и по този начин да увеличите шансовете си за победа. Но внимавайте – трябва да поканите двама други приятели. Една и съща група приятели може да участва в конкурса с награди само веднъж.

Ще обявим победителите на 20.3.2023 в нашия pikaluna_fashion профил в Instagram. Последвайте ни, за да не пропуснете някаква информация за конкурса с награди!

Организаторът на конкурса с награди ще изтегли една група от трима победители (по-нататък: победителите). Победителите в конкурса с награди ще бъдат избрани на случаен принцип от компютър.

Организаторът ще връчи наградата на тримата победители:
3 × 24 броя облекло от PikaLuna по Ваш избор и възстановяване на сумата от последната покупка под формата на ваучер.

Наградата не може да бъде заменена за пари в брой или за каквато и да било друга награда.
Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица.

Чрез участието си в конкурса с награди победителят изрично разрешава публикуването на своето име и фамилия на уебсайта на организаторите и, ако е необходимо, в други медии и няма да изисква заплащане или компенсация от Организатора за такава публикация.

Краен срок - 19 март 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара