Спечелете 2 нощувки в комплекс за винен и SPA туризъм 'Старосел'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Радостин Славчев

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Искаш романтичен уикенд с любимия човек? 💝 Сега имаш възможност да го спечелиш! 🥳 

Ще зарадваме една двойка с ваучер за комплекс за винен и SPA туризъм "Старосел", включващ 2 нощувки, спа, закуски и вечери на блок маса. 

За да се включиш в играта, отбележи любимия си човек и харесай този пост. ✅ Можеш да участваш до 12.02.2023. Успех! 🙌​

​⭐Победителят ще обявим на 14.02.2023г.​

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

Участието в Играта дава възможност на 1 участник да спечели една награда – ваучер със срок на валидност 6 месеца, включващ 2 нощувки за двама в хотел Старосел, изхранване на блок маса закуска и вечеря, посочените спа съоръжения, паркинг, интернет.

Коментарите следва да бъдат публикувани във Facebook от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Facebook най-късно до 23:59 часа на 12.02.2023 г (неделя). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Имената на печелившия ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Facebook, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившият участник ще бъде обявен с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилия участник, и наградата, която печели, ще бъде публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившият участник ще може да получи своята награда на посочен от него адрес. Наградата ще бъде изпратена до посоченият от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Краен срок - 12 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара