Спечелете електронен четец Kindle и 3 ваучера по 100 лв. от Ozone

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 февруари 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

#ПредизвикайПреследвачите!

Можеш ли да победиш Преследвачите, като им зададеш въпрос, чийто отговор ще ги затрудни?

#ГолямотоПреследване предизвиква теб! Задай труден въпрос под този пост и можеш да СПЕЧЕЛИШ подарък!

С нашите приятели от Ozone.bg ще те изненадаме с един от три ваучера за 100 лева, които може да похарчиш за желани книги, или с голямата награда – чисто нов електронен четец Kindle Paperwhite 2022, за да четеш повече и навсякъде!

Имаш време до края на седмицата, за да публикуваш своето предложение. А след това в продължение на две седмици ще имаш и нов шанс да се включиш в #преследването, като отговориш на въпроса, който всеки един от Преследвачите си е избрал.

#Предизвикан си да спечелиш НАГРАДА от #ГолямотоПреследване и #OzoneBG!

Участниците следва да се регистрират за участие в играта, като отговорят на въпрос чрез коментар под пост на Facebook страницата на „Голямото преследване“ https://www.facebook.com/goliamotopresledvane, който ще бъде публикуван в първия ден от периода на Играта, какво и всеки следващ понеделник.

Победителите, които печелят наградите „Електронен четец и ваучери“, се избират на случаен принцип измежду всички участвали чрез автентичен коментар в рамките на периода на провеждане на Играта 06.02.2023 г. – 26.02.2023 г.

За участие в Играта е необходимо потребител със съответното потребителско име във Facebook.com или Instagram.com да посети Facebook страницата https://www.facebook.com/goliamotopresledvane и да отбележи с коментар под поста своя отговор на зададения в поста въпрос, като не копира вече публикувани коментари.

За участие в играта потребителите трябва да имат активен, реален личен профил във Facebook и да са на възраст над 18 години.

Играта приключва в 24:00 часа на последния ден от периода. Организаторът е задължен да обяви победителите до 10 /десет/ работни дни след приключване на Играта на Facebook страницата https://www.facebook.com/goliamotopresledvane.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара