Спечелете телевизор Hisense 50A7GQ

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Георги Бъчваров

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на "Спортал.бг”АД и „Горене България“ ЕООД, свързани компании, както и членове на техните семейства.

Участниците се регистрират за участие, чрез попълване на произволни отговори на зададените 5 въпроса и при даване на съгласие в съответните полета за „Общи правила и защита на лични данни“.

Потребителят може да се регистрира веднъж на ден, всеки ден през целия период на играта, като по този начин увеличава шанса си да спечели.

Награди: В играта ще бъдe раздаденa 1 награди, предоставени от „Горене България“ ЕООД:

Телевизор Hisense 50A7GQ на стойност 859 лв. с включен ДДС

Печелившият се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са се регистрирали в играта. Томболата ще бъде теглена от организатора на: 14.03.2022 г., до 18.00 ч.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на играта – hisense.sportal.bg до 17.03.2022 г.

Организаторът се задължава в деня на изтегляне на печелившите участници да се свърже с тях на посочените от тях електронни адреси. Печелившите ще получат кратко съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в играта, с молба да предоставят адрес за доставка на спечелената награда.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 3 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш.

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Краен срок - 12 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара