Спечелете таблет, рутер, геймърска мишка, суитшърт и ваучери за Ozone по 100 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Йоан С
Даниел П
Aleks
Томислав Б
Христиан Г
Yordan G
Christiyan K
Ivo S
Petranka A
Viktor
Tsanko I

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Спечелете супер награди с A1 Gaming League!

Списък с всички награди:

1 x Huawei Matepad 10.4 Таблет
1 x TP-Link Archer AX73 Рутер
1 x Lenovo Legion M600 Безжична геймърска мишка
1 x Lenovo Legion Суитшърт
4 x Подаръчен ваучер от Ozone.bg на стойност 100 лева
3 x Lenovo Legion шапка

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.

Условието на играта е участниците/ зрителите на A1 Gaming League  да се включат в томболата за спечелването на една от наградите. За да бъдат част от томболата участниците/зрителите трябва да посетят или да се абонират за един от каналите на A1 Gaming League и други партньори, които ще бъдат описани в платформата gleam.io  (платформа, добре позната в гейминг средите за провеждането на подобни игри). В поста ще има и линк към специално генерираната за играта страница на gleam.io,  на която участниците/зрителите могат да се абонират за един или повече наши канали. За колкото повече се абонират, толкова по-голям е шансът да бъдат изтеглени. След приключване на играта, платформата gleam сама генерира победителите.

Победителите ще бъдат информирани чрез публикация на фейсбук страницата на A1 Gaming League и те трябва да се свържат с лично съобщение (Direct Message) във Фейсбук с организатора, като победителите се съгласяват с участието си в играта да бъдат обявени във Фейсбук A1 Gaming League

Всеки победител трябва да потвърди своето желание да получи наградата и да отговори на организатора в рамките на 10 дни в отговор на личното съобщение на фейсбук страницата на A1 Gaming League. Ако победителят не отговори в посочения срок, няма да има повторно свързване, като последният ще загуби правото си на спечелената награда и ще бъде изтеглен нов такъв на неговото място.

Краен срок - 2 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара