Спечелете унисекс парфюм XERJOFF Erba Pura

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Анжела Симеонова

Как се участва:

Чрез изпращане на имейл.

Пълни правила:

Въпреки противоречивото отношение към 8 март, празникът продължава да се отбелязва в целия свят и милиарди жени очакват на този ден мил жест, поздрав, подарък...
 
Радио FM+ и Elinor ще зарадват една дама навръх празника. Ако искате това да е вашата любима жена – съпруга, майка, сестра, приятелка и т.н., включете се в играта, като ни изпратите писмо на имейл igra@fmplus.net и я опишете с няколко красиви думи.
 
Жребий ще определи едно писмо, чийто автор ще има възможността да подари на любимата жена страхотен парфюм, предоставен от Elinor: Нишов дамски аромат ERBA PURA на италианския бранд XERJOFF. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип на 08.03.2023 и ще бъде обявен в ефир от водещата Евелина Павлова.
 
Elinor.bg e верига магазини за парфюми и козметика с голям избор от световноизвестни марки. Представител е за България на нишови марки парфюми като Xerjoff, Nishane, BDK Parfums, Carner Barcelona и др. Нишовите парфюми са тренд в парфюмерията през последното десетилетие, като все повече хора намират своята идентичност именно чрез тях.
 
Бутикът на Elinor се намира в Бизнес Парк София, сграда 10. Повече информация можете да намерите на elinor.bg.

Краен срок - 8 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара