Спечелете 2000 лв. в продукти за сън от Дормео

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 март 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Недоспиването има лице. Твоето лице!

Сега имаш шанса да го победиш! Докладвай недоспиването, като се регистрираш. Бъди победителят, който ще спечели 2 000 лв в продукти за сън. Кажи сбогом на недоспиването, сега!

Регистрирай се, ако и ти си един от тези хора, които имат проблеми със съня. Не си сам в това! Ние ще ти помогнем да откриеш начин отново да спиш добре. Стискаме палци печалбата от 2 000 лв в продукти за сън да бъде твоя.

Право на участие в ИГРАТА имат всички пълнолетни физически лица с постоянен адрес на територията на Република България.

Участието в ИГРАТА на „Студио Модерна България“ ЕООД  НЕ Е обвързано с покупка!

След регистрация в страницата на ИГРАТА, всеки участник ще получи от Организатора електронно писмо ( имейл ) на посочената от Участника електронна поща при регистрация за участие в ИГРАТА, което потвърждава неговото участие и ще получи промо код за 5%  бъдеща отстъпка на всичко – намалени и ненамалени продукти от асортимента на Организатора към момента на поръчката.  Промо кодът е: DRSLEEPDAY. Срок на валидност на кода: 20.02.2023 г. – 31.03.2023 г.

Във формата за участие всеки Участник следва да се съгласи с настоящите Правила на Играта.

След попълване на данните си, всеки Участник има възможността да спечели 1 бр. Награда: 2000 лв. в продукти за сън от Дормео, по избор на клиента.

ВАЖНО: Само един Участник, избран на случаен принцип от Организатора след регистрацията на Участника в ИГРАТА има правото да спечели обявената по- горе награда от 2000 лв.

Наградата не се заменя за други награди или за левовата им равностойност.

След приключване на ИГРАТА, на случаен принцип се определя печеливш Участник. Печелившият Участник ще бъде обявен във фейсбук страницата на Dormeo до 20 дни след приключване на ИГРАТА, за което печелившият Участник се съгласява да бъде публично оповестен от Организатора.

Оповестяването на печелившия участник ще стане от страна на Организатора и лично до него по имейл на предоставената от Участника електронна поща при регистрацията за участие в ИГРАТА.

След получаването на имейл от Организатора, печелившият Участник следва да предаде на Организатора своте данни за контакт за получаване на спечелената награда (аддрес, телефон и три имена за връзка).

Наградата не може да бъде заменена за пари в брой или други награди. Организаторът може да поиска удостоверяване на самоличността на печелившия Участник чрез  представяне на официален документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара