Спечелете 1000 ваучера за пазаруване по 150 лева от Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез активиране на купон и покупка с Kaufland Card в магазини Кауфланд.

Пълни правила:

Ето какво трябва да направиш, за да се включиш в тегленето на 1000 ваучера за пазаруване по 150 лева
✓ Активирай и използвай купон от програмата Kaufland Card в периода между 01.01. и 29.01.2023 г.
✓ Вече участваш в играта

Играта се организира и провежда на български език на територията на Република България, във всички търговски обекти на Kaufland.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА

За участие в Играта желаещите трябва да активират в профила си и използват един избран от тях (произволен) купон за пазаруване от Програмата Kaufland Card, в Периода на провеждане. Всяко лице, изпълнило настоящите условия, автоматично получава шанс за участие в играта.

Активирането и използването на повече купони не носи допълнителен шанс за участие в играта.

Всеки участник, в рамките на Играта, може да спечели само една от обявените  в чл. 4 награди.

В случай че участник е изтеглен като печеливш повече от един път за награда, неговото място ще бъде заето от резервен участник.

Всеки участник, който е спазил условията за участие по т. 3.1. от предходния раздел III от настоящите Условия участва в Играта и има шанса да спечели:

    1 от 1000 ваучера за многократно пазаруване в хипермаркети на Kaufland на територията на страната, всеки на стойност по 150 лв.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на кампанията от независим екип на Kaufland в Германия. Тегленето се извършва, чрез специализиран софтуер.

Участниците, спечелили един от ваучерите за многократно пазаруване в магазините на Kaufland на територията на страната на стойност 150 лв. ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане или по e-mail, в случай че са предоставили такъв, до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Участниците, спечелили награда ваучер на стойност 150 лв за многократно пазаруване, ще я получат по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка. За получаване на своята награда печелившият участник задължително следва да покаже своята Kaufland Card карта и да подпише приемо-предавателен протокол и обратна разписка, удостоверяващ, че наградата е доставена успешно.

За целите на изпълнение на разпоредбите на ЗДДФЛ, печелившите участници предоставят доброволно, информирано и свободно следните лични данни в рамките на разговора си за информиране, че са печеливши – три имена и ЕГН. Дължимият данък ще бъде внесен от и за сметка на Организатора. Внесеният данък е окончателен, за него не се издава служебна бележка и физическото лице, получило наградата, не е задължено да подава годишна данъчна декларация.

Краен срок - 29 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара