Спечелете голям плюшен мечок за Свети Валентин

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Evdokia Moysova

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Спечели голям плюшен мечок за Св. Валентин! 

Ето как:
1. Харесай страницата ни
2. Харесай страницата на Плюшени играчки ТЕА
3. Тагни приятел с "@" в коментар под поста
🤩 Печелившия ще обявим на 10.02 в коментар

В Промоцията има право да участва всяко физическо лице, което към датата на заявяване на желание за участие в Промоцията е навършило 18 години, с местоживеене или което пребивава временно на територията на Република България, с изключение на: служителите на Лидер.БГ, на ТеаТойс и на рекламните агенции, свързани с Промоцията, членовете на семействата, роднините по права линия (без ограничения) и роднините по съребрена линия и сватовство до втора степен на всички посочени по-горе лица.

Наградата следва да бъде потърсена от печелившия участник на имейл: info@lider.bg и мобилен номер: +359 884 77 50 10  в срок до 17.02.2022 г., в противен случай Организаторът на Промоцията няма да е длъжен да предоставя наградата, а спечелилия Участник губи правото си да получи спечелената от него награда. Организаторът на Промоцията не носи отговорност пред неявил се в срока за получаване на наградата Участник в Промоцията.

Награда получава единствено участник, изпълнил условията на играта и заявили желание за участие в Промоцията и получаване на наградата от Промоцията.

Краен срок - 10 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара