Спечелете прахосмукачки Dyson, четки Oral B Genius X и ваучери по 100 лв. за Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на продукти Procter & Gamble за поне 10 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В периода от 23.01 до 19.02.2023 г. купи по свой избор един или повече продукти на Procter & Gamble на обща стойност минимум 10,00 лв., от който и да е хипермаркет Kaufland на територията на страната. Не забравяй да запазиш касовата бележка от направената покупка.

Регистрирай номера на касовия/фискалния бон, издаден в периода на кампанията, със съобщение на телефонен номер 108002. Съобщението до 108002 е напълно безплатно. Номерът на касовата бележка представлява 10-цифрен код, който се намира долу в левия й ъгъл.

При успешна регистрация ще получиш автоматичен отговор, който удостоверява регистрацията в играта. Ако номерът на касовата бележка/фискалния бон е невалиден или вече е регистриран, ще получиш автоматичен SMS отговор, че регистрацията е неуспешна.

Наградите, за които участваш

    3 х Прахосмукачка Dyson
    5 x Oral B Genius X
    10 x Ваучер за пазаруване от Kaufland на стойност 100 лв.

Участващи продукти в кампанията

В Кампанията участват всички продукти с марка Ariel, Lenor, Fairy, Mr. Proper, Swiffer, Pampers, Always, Discreet, Naturella, Safeguard, Oral-B, Gillette, Old Spice, Head & Shoulders, Pantene, Venus, част от портфолиото на „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, независимо от вида им, с изключение на подаръчните комплекти с марка Gillette, Old Spice и Head & Shoulders.

Ако изпращането на съобщението е успешно, участникът ще получи SMS за потвърждение
за своето участие. В случай че изпращането на съобщението е неуспешно, участникът ще получи
обратно SMS съобщение, че номерът на касовата бележка вече е бил използван или че е изпратен в неправилен формат, последван от номер на центъра за контакти на Организатора 0898 622 041,
където участниците ще могат да получат информация за Кампанията всеки работен ден от 09:00 до 18:00 ч. през периода на Кампанията освен в празнинични и неработни дни. Точният номер на касовата бележка, който е изпратен успешно чрез SMS участва, освен ако преди това не е бил използван в Кампанията.

В случай на спечелване на награда участникът трябва да предостави лични данни (име, фамилия, ЕГН, адрес за получаване на наградата и телефон) с цел получаване на награда. Всеки печеливш участник трябва да изпрати и попълнена и подписана Декларация за съгласие за обработка на личните му данни.

Един участник с регистрация на една касова бележка/фактура може да получи само една от
наградите посочени в член 6 ал. 1. - един участник може да получи награда само веднъж, дори и ако бъде изтеглен повторно или като резерва. При регистрация на повече от 1 брой касова бележка, участникът увеличава шансовете си за спечелване на награда. Независимо от регистрирания брой касови бележки, един участник може да спечели 1 брой награда.

Тегленето на печелившите се организира от Организатора и ще бъде под контрол на SMS
доставчика: „Линк Мобилити България” ЕАД, ЕИК 131384920, с адрес на управление: гр. София 1463, Площад България No1, етаж 7, Административна сграда НДК.

Всички награди посочени в член 6. ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез специализиран софтуер в присъствието на тричленна комисия на 20.02.2023 в седалище на SMS доставчика посочен в член 7 ал. 1. При същото теглене ще бъдат изтеглени и 18 резервни участника,
в случай че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници за доставка на
наградите или някой от спечелилите откаже да получи наградата си.

Всички печеливши ще получат уведомителен (поздравителен) SMS за спечелване на награда
на номера, от който са се регистрирали в Кампанията, като ще бъдат информирани за потенциалната награда и че трябва се се свържат с контактният център по телефон за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. След извършването на тегленето те ще трябва да изпратят на Организатора снимка от касовата бележка/фактурата в рамките на една календарна седмица след получаване на SMS съобщението, за да могат да бъдат верифицирани като официални печеливши на наградата. След като бъдат верифицирани като официални печеливши, трябва да подадат необходимите данни (имена, точен адрес, телефонен номер, ЕГН) в рамките на една календарна седмица.

Печелившият ще трябва да представи документ за самоличност, както и снимка от касовата
бележка, изпратена за участие в Кампанията, в която се посочва закупуването на продукти с марки посочени в член 3. Приемането на наградата може да бъде осъществено от друго лице, но само със законно разрешение от печелившия, заверено от нотариус. При предаване на наградата
печелившият е длъжен да подпише разписка за получаване на наградата и да покаже оригиналната касова бележка на куриера. Оригиналът на касовата бележка остава при участника (при предаване на наградата няма да се събират касови бележки от участниците)..

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни
дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от
съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

Краен срок - 19 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара