Спечелете 10 суичъра, 10 тениски и 80 настолни календара от Acer

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Списъци с печелившите

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Успяхте ли да гледате събитието Next@Acer? На него ви представихме едно ново и интригуващо бъдеще на технологиите. 

В духа на новата година и новото начало, което идва с нея, ние ви предизвикваме да спрете да отлагате и да действате. А като награда, ще зарадваме 100 от вас с подаръци.

За да участвате, трябва да:
1. Последвате страницата на Acer Bulgaria
2. Харесате тази публикация
2. Оставете коментар довършващ изречението, В следващите 100 дни ще…

Наградите за томболата са както следва:
10 броя Hoodie (суичър) Predator
10 броя - T-shirt Predator
80 броя настолен календар

Наградите са както е посочено и няма да се предлагат пари в брой или други алтернативи. Наградите не подлежат на прехвърляне и не могат да бъдат обменени в брой или кредит, изцяло или частично. Наградите са в зависимост от наличността и Организаторът си запазва правото да замени всяка награда с друга на еквивалентна стойност, без да уведомява. Победителят носи отговорност за всички данъчни задължения, възникнали при участие в томболата и получаване на наградата си. Организаторът не носи отговорност за измамни обаждания или имейли, изпратени до участници от трети страни.

Наградите са налични в следните размери:

Hoodie (суичър) Predator в размери XS, L, XL, XXL
T-shirt Predator в размери L и XL

Победителите могат да изберат размер за Hoodie (суичър) Predator и T-shirt Predator от посочени налични размери във формата за потвърждение, която ще бъде изпратена на всеки победител. Избраните размери не могат да бъдат заменяни след като са избрани първоначално.

Победителите ще бъдат уведомени чрез директно съобщение във Facebook в рамките на четиринадесет (14) дни след приключване на GIVEAWAY RAFFLE. При невъзможност за свързване с победителя или въпросния не потърси наградата в рамките на двадесет и четири (24) часа от уведомяването, Организаторът си запазва правото да изтегли наградата от победителя и да избере заместващ победител. Наградите ще бъдат изпратени след потвърждение от победителите до 30 календарни дни.

Краен срок - 31 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара